Ştefan Stoica: Mi s-a comunicat că nu mai este nevoie de serviciile mele la Farul

Antrenorul echipei Farul Constanţa, Ştefan Stoica, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, după înfrângerea din meciul cu FC Snagov, scor 1-2, că i s-a comunicat că nu mai este nevoie de serviciile sale la gruparea de pe Litoral.

127 afișări
Imaginea articolului Ştefan Stoica: Mi s-a comunicat că nu mai este nevoie de serviciile mele la Farul

Ştefan Stoica: Mi s-a comunicat că nu mai este nevoie de serviciile mele la Farul (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"Mi s-a comunicat că nu mai este nevoie de serviciile mele. Motivul principal este reprezentat de rezultatele slabe înregistrate în acest retur. Nu îmi explic această înfrângere. Am jucat bine în prima repriză, mai ales că FC Snagov a evoluat în 10 jucători. Este şi vina mea pentru că s-a ajuns aici, dar sunt probabil şi alte cauze. Unii jucători dau impresia că vor să promoveze doar prin vorbe. Din păcate, am simţit că nu sunt dorit de suporteri încă de la venirea mea. Nu cred că şansele la promovare s-au epuizat. Echipa va fi pregătită în perioada următoare de Gheorge Butoiu", a spus Stoica.

Farul Constanţa a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de formaţia FC Snagov, într-un meci din etapa a XXII-a a primei serii din Liga a II-a.

Ştefan Stoica a fost numit pe banca tehnică a constănţenilor la începutul returului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici