Ştefan Stoica: Nu sunt supărat pentru această înfrângere

Antrenorul Ştefan Stoica a declarat, duminică seară, că nu este supărat pentru înfrângerea suferită de formaţia Internaţional Curtea de Argeş, scor 4-2, în faţa echipei Gaz Metan Mediaş, chiar dacă regretă că nu a obţinut nici măcar un punct.

19 afișări
Imaginea articolului Ştefan Stoica: Nu sunt supărat pentru această înfrângere

Ştefan Stoica: Nu sunt supărat pentru această înfrângere (Imagine: Mediafax Foto)

"Să nu vă surprindă, dar nu sunt supărat pentru această înfrângere aşa cum a fost cazul la meciul cu Oţelul. Acum am avut la pauză 1-0 şi 2-2 în minutul 80 şi păcat că nu am luat măcar un punct. Am avut probleme deosebite la pauză cu Băcilă şi Gado, ambii accidentaţi. Meciurile pe care noi le avem, considerate acasă (n.r. - echipa joacă la Mioveni), nu sunt nici acasă, nici în deplasare", a spus Ştefan Stoica.

"Sunt practic pe teren neutru, iar atunci când vom juca la Curtea de Argeş va fi cu totul altceva. Felicit echipa Gaz Metan, care joacă un fotbal de calitate, dar dacă la 1-1, Stoianof şi Kone, scăpaţi singur cu portarul, ar fi înscris, poate că nu pierdeam. Kone a venit obosit de la naţională şi de abia aştept întreruperea de campionat de peste două etape. Mulţi jucători sunt în urmă cu pregătirea fizică, deoarece au venit târziu la echipă", a afirmat Stoica.

Echipa Internaţional Curtea de Argeş a pierdut, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-4, meciul cu formaţia Gaz Metan Mediaş, contând pentru etapa a III-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici