Stejarul Florin Vlaicu, a şaptea „minune” a rugby-ului mondial. Internaţionalul român a intrat în istorie după performanţa susţinută în faţa Portugaliei

  • Internaţionalul român Florin Vlaicu, component al naţionalei de rugby a României, a depăşit sâmbătă pragul de 1.000 de puncte înscrise în carieră.
  • Acesta a transformat 3 lovituri de pedeapsă în meciul câştigat de România cu 28-27 împotriva Portugaliei.
2286 afișări
Imaginea articolului Stejarul Florin Vlaicu, a şaptea „minune” a rugby-ului mondial. Internaţionalul român a intrat în istorie după performanţa susţinută în faţa Portugaliei

Sursa foto: Mediafaxfoto

Florin Vlaicu devine astfel cel de al 7-lea jucător care depăşeşte pragul de 1,000 de puncte marcate în carieră din întreaga istorie a rugby-ului mondial. El este totodată şi singurul jucător profesionist de rugby aflat în activitate, care a atins acest prag.

Florin Vlaicu deţine recordul de selecţii la reprezentativa tricoloră, cu 126 de prezenţe.

A fost selecţionat pentru prima dată la echipa naţională a României pentru un meci de Cupa Europeană a Naţiunilor împotriva Ucrainei, în 2006. A participat la trei ediţii ale Cupei Mondiale de Rugby, în Franţa 2007, Australia/Noua Zeelandă 2011 şi în Anglia 2015, marcând 28 puncte în total, în cadrul acestei competiţii, cifră record pentru un rugbyst român.

Cu reuşitele de sâmbătă, Vlaicu adună în total 1007 puncte, dintre care 14 au fost eseuri, 175 transformări de eseu, 193 lovituri de pedeapsă transformate şi 4 droap-goal-uri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici