Steven Gerrard: Beckham este un model pentru mine, nu ştiu dacă aş putea reveni aşa cum a făcut-o el

Atacantul echipei Liverpool, Steven Gerrard, nu crede că are capacitatea compatriotului său, David Beckham, de a recâştiga un loc în naţionala Angliei la 35 de ani, de aceea simte că ediţia viitoare a Cupei Mondiale va fi ultima sa şansă de a obţine un astfel de trofeu, informează The Sun.

1 afișare

Steven Gerrard, care va avea 30 de ani în 2010, crede că ediţia de anul viitor a competiţiei mondiale va fi ultima sa şansă de a câştiga trofeul mondial. "Să sperăm că ne vom califica la Cupa Mondială. Voi avea 30 de ani atunci. Va fi ultima mea şansă să mă remarc la Cupa Mondială, deci asta este motivaţia mea. Sper să fiu în cea mai bună formă şi să joc cât mai bine. Nu sunt sigur că voi fi în aceeaşi formă la 34 de ani", a spus jucătorul.

Întrebat de ce crede asta, ţinând cont de faptul că David Beckham a reuşit să revină în fotbalul la nivel înalt, la 34 de ani, jucând pentru AC Milan în Serie A şi fiind convocat din nou la echipa naţională, după o lungă perioadă de absenţă, Steven Gerrard a răspuns: "Da, dar el este Beckham! David este într-o formă excelentă. Este cu siguranţă un model pentru mine şi dacă aş fi în forma în care este el la vârsta lui, cu siguranţă că aş participa din nou la Cupa Mondială. Dar, nu vreau să-mi asum niciun risc şi vreau să câştig următoarea Cupă Mondială. Ca fotbalist, nu priveşti prea departe".

Anglia face parte din grupa a 6-a de calificare la CM din 2010, alături de Croaţia, Ucraina, Belarus, Kazahstan şi Andorra. În prezent, ocupă primul loc în grupă, cu 15 puncte, şi va întâlni în următoarea etapă a preliminariilor Kazahstan (sâmbătă) şi Andorra (miercuri).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici