Stoica: Culio şi Cadu nu trebuie să scape nepedepsiţi

Managerul general al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, miercuri că memoriul pe care l-a depus la Comisia de Disciplină a FRF împotriva jucătorilor echipei CFR Cluj, Culio şi Cadu, va fi judecat săptămâna viitoare, precizând că aceştia nu trebuie să scape nepedepsiţi.

18 afișări
Imaginea articolului Stoica: Culio şi Cadu nu trebuie să scape nepedepsiţi

Stoica: Culio şi Cadu nu trebuie să scape nepedepsiţi (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Memoriul împtrova lui Culio şi Cadu va fi judecat săptămâna viitoare. Şi Mircea Sandu şi-a schimbat discursul după ce a văzut fazele. Mircea Sandu e fost fotbalist şi condamnă şi el, ca noi toţi, atacurile violente. Aceşti jucători nu trebuie să scape nepedepsiţi, chiar dacă vor juca împotriva noastră. Vreau să merg mai departe cu cei doi, pentru că eu cred că gesturile acestora sunt de o violenţă exagerată şi pentru asta trebuie să plătească, indiferent de ce echipă va fi beneficiara suspendărilor dacă ei vor fi sancţionaţi. Dacă noi aveam un arbitraj corect la Supercupă, cred că nu se mai ajungea la penaltiuri şi trofeul era acum în vitrina clubului nostru", a spus oficialul grupării ialomiţene.

Stoica a menţionat că programul Comisiei de Disciplină a FRF a fost unul foarte scurt luni, doar până la ora 12.30, şi nu a avut timp să depună memoriul împotriva jucătorilor formaţiei clujene, motiv pentru care cazul se va analiza cu o întârziere de o săptămână.

"E greu când joci duminică noaptea să depui memoriul luni, când Comisia de Disciplină are program doar până la 12.30. Cred că ar trebui extins programul. Noi suntem aproape de Bucureşti, dar alţii vin din celălalt capăt al ţării, îşi caută dreptatea, dar şi-o găsesc mai târziu decât se aşteaptă", a spus Mihai Stoica.

Managerul general l-a reprezentat, miercuri, pe antrenorul Dan Petrescu în faţa Comisiei de Disciplină a FRF după ce tehnicianul a fost trimis în tribune pentru proteste la meciul Unirea Urziceni - CFR Cluj, din Supercupa României.

"Dan Petrescu are două antrenamente azi şi nu a venit, a avut încredere că îl voi reprezenta cum trebuie la comisie. Azi am venit ca să se judece efectul, adică eliminarea lui Dan Petrescu. Doar în România cauza se judecă după ce se judecă efectul. Pentru că e clar că Dan Petrescu a protestat după nişte deciziile inexplicabile ale arbitrului împotriva echipei noastre. Eu oricum am să mai vin cu nişte probe şi săptămâna viitoare dacă vor dori să rediscute acest caz. Dacă nu, mă voi prezenta cu probleme la Comisia de Apel dacă hotărârea de la Disciplină nu o considerăm justă", a spus oficialul grupării din Urziceni înainte de a afla verdictul Comisiei de Disciplină.

Întrebat dacă Dan Petrescu e hotărât să plece din România, Stoica a răspuns: "E o problemă delicată. Dar el nu e genul de om, indiferent ce s-ar întâmpla, să lase o echipă pe care a creat-o şi cu care a realita perfornanţe ieşite din comun".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici