Stoica: Ne-am dat gol singuri

Preşedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, joi, că jucătorii pregătiţi de Dan Petrescu au contribuit decisiv la primul gol al formaţiei SV Hamburg, marcat de atacantul Mladen Petrici, transmite trimisul MEDIAFAX.

8 afișări
Imaginea articolului Stoica: Ne-am dat gol singuri

Stoica: Ne-am dat gol singuri (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o calificare meritată, am avut două penaltiuri clare, dar nu ştiu până la urmă unde s-a pierdut calificarea. Îi felicit pe toţi jucătorii, au arătat caracter după primul gol. Nu am avut multe şanse la tragerea la sorţi, am prins un adversar de top. În deplasare, cu ei, noi am jucat exceopţional. Şi aici am făcut un meci bun. Am primit un gol marca Unirea, ne-am dat gol aproape singuri, iar un adversar bun nu te iartă. CFR arată extraordinar, rezultatul este o surpriză mai mare decât victoria de la Roma. Nu putem decât să ne scoatem pălăria în faţa lor. Dacă aveau puţină şansă, poate puteau să şi câştige", a spus Stoica.

Echipa Unirea Urziceni a ratat calificarea în grupele Cupei UEFA, după ce a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de formaţia germană SV Hamburg, în manşa secundă a primului tur al competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici