Stoica: Unirea Urziceni negociază angajarea antrenorului israelian Ronny Levy

Managerul echipei Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, că îl doreşte ca antrenor în locul lui Dan Petrescu pe Ronny Levy, tehnicianul israelian urmând să precizeze dacă acceptă propunerea ialomiţenilor cel târziu după anul nou.

13 afișări
Imaginea articolului Stoica: Unirea Urziceni negociază angajarea antrenorului israelian Ronny Levy

Managerul echipei Unirea Urziceni, Mihai Stoica (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Levy este primul antrenor căruia îi vom avansa o propunere. Îl cunosc, am avut ocazia să împărţim aceeaşi bază de antrenament cu Maccabi Haifa în vara anului 2006 când noi (n.r. - Steaua) ne pregăteam pentru Champions League. Apoi am urmărit apoi evoluţia echipei Maccabi Haifa, în anul ăla a mers extraordinar în cupele europene, a fost foarte aproape să elimine pe Liverpool. S-a calificat de pe locul doi din grupele Cupei UEFA, a mers în primăvara europeană, a eliminat pe ŢSKA Moscova, s-a oprit în optimi cu Espanol. Cred profilul lui Ronny Levy se potriveşte foarte bine la noi. Dar nu este încă sigur, vom avansa o propunere, ne-am şi întâlnit săptămâna trecută. Negocierile sunt avansate şi sper să avem un răspuns dacă nu mâine, imediat după anul nou", a spus Stoica, la GspTV.

Mihai Stoica a mai spus că pe adresa clubului a sosit o singură ofertă, pentru argentinianul Pablo Bradan, dar suma propusă a fost foarte mică: "A fost o singură ofertă pentru jucătorii noştri, este vorba de Pablo Brandan, dar nouă ni s-a părut ridicolă suma care ni s-a oferit. Nu este îngrijorător faptul că nu am primit oferte, pentru că nu mai sunt bani. La noi nu există jucători de vânzare pe sume mici".

Levy, în vârstă de 43 de ani, fost internaţional israelian, a antrenat, între 2003 şi 2008, echipa Maccabi Haifa, iar în sezonul acesta pe Maccabi Petah Tikva. Echipa Haifa a cucerit campionatul în primele trei sezoane cu Levy la conducerea tehnică.

Dan Petrescu şi-a reziliat, sâmbătă, contractul cu Unirea Urziceni şi a preluat conducerea tehnică a formaţiei Kuban Krasnodar, din liga a II-a rusă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici