Stoican: Avem cinci jucători noi, negocieriele cu Valskis au fost întrerupte

Antrenroul formaţiei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, joi, la reunirea lotului, că în returul campionatului se bazează deocamdată doar pe cinci jucători noi, negocierile pentru transferul lituanianului Nerijus Valskis fiind întrerupte.

167 afișări
Imaginea articolului Stoican: Avem cinci jucători noi, negocieriele cu Valskis au fost întrerupte

Flavius Stoican (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

"Concret avem Asanovici, Cioinac, Velici, Bilinski şi Bărboianu. Cu Buş nu e nimic concret. Sunt discuţii, dar la momentul actual ei sunt jucătorii pe care ne bazăm. Eu l-am propus pe Valskis, un jucător care avea calitate. Eu propun oamenilor din conducere jucători despre care eu cred că pot face faţă. Există o procedură standard la noi, vizita medicală şi situaţia finaciară şi am întrebat ce e cu el şi mi s-a spus că s-au oprit toate discuţiile. Am văzut mai mulţi jucători, dar e normal să merg pe mâna jucătorilor pe care i-am avut până acum la dispoziţie. Orice jucător care poate ajuta echipa este binevenit, dar la fel de adevărat este că sunt foarte mulţumit de cei pe care îi am. Sunt lucruri pe care nu le pot şterge cu buretele. Şi dacă va veni un jucător de valoare va avea acelaşi statut ca şi cei pe care îi avem", a spus Stoican.

În ceea ce priveşte posibila plecare a jucătorilor Srgian Luchin şi Alexandru Curtean, Stoican a precizat că aceştia nu au decoamdată oferte concrete de treansfer. "Luchin şi Curtean sunt jucătorii noştri până va veni o ofertă concretă pentru ei. Normal că vor merge în cantonament, cum să nu meargă? Din ce ştiu eu nu a venit ofertă concretă de la Steaua pentru Luchin. Dacă era o ofertă concretă se analiza. Dar nu cred. Este adevărat că sunt jucători importanţi pentru noi, că şi-au dat viaţa pe teren atunci când au jucat pentru noi. Dar asta e viaţa, nu putem să oprim fiecare jucător dacă lor le este mai bine acolo unde vor merge", a mai spus Flavius Stoican.

Jucătorii Antonio Asanovici (care a fost împrumutat la Corona Braşov), Gelu Velici (Ceahlăul Piatra Neamţ), Ionuţ Cioinac (ASA Târgu Mureş) şi Ştefan Bărboianu (Astra Giurgiu) sunt noutăţile din lotul echipei Dinamo, care s-a reunit, joi, în vederea pregătirii returului Ligii I.

Atacantul polonez Kamil Bilinski va sosi în România în cursul după-amiezii de joi şi va fi prezent la vizita medicală de vineri dimineaţă.

Pentru prima fază a pregătirilor din ţară, antrenorul Flavius Stoican va avea la dispoziţie 32 de jucători, printre care mai mulţi fotbalişti de la echipa a doua. În lotul care se va deplasa Antalya, Stoican va avea 28 de fotbalişti.

Mijlocaşul francez Steven Thicot a fost învoit pentru o zi, el urmând să se alăture lotului cu ocazia vizitei medicale.

Jucătorii dinamovişti vor efectua vineri dimineaţă, la sediul INMS, vizita medicală.

În această pauză competiţională, Dinamo va efectua două cantonamente, unul în Antalya, în perioada 13-24 ianuarie, şi unul în Spania, la Marbella, în perioada 28 ianuarie - 9 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici