Stoican: Dinamo poate urca mai sus de locul cinci

Antrenorul formaţiei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, joi, la reunirea lotului, că are încredere că echipa sa poate urca în returul Ligii I mai sus de locul cinci ocupat la finalul anului trecut, după disputarea a 19 etape.

90 afișări
Imaginea articolului Stoican: Dinamo poate urca mai sus de locul cinci

Flavius Stoican (Imagine: Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

"Sper să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a realiza ceea ce ne-am propus. Jucătorii sunt nerăbdători să începem antrenamentul, e bine din punctul ăsta de vedere. Vin cu drag la stadion. E bine că le-a venit dorul de fotbal. E normal să avem antrenamente mai grele în această perioadă, pentru a le fi mai uşor pe teren. Trebuie să fie conştienţi că pentru ei acumulează. Va fi dificil, dar nu un chin. Dinamo poate urca mai sus de locul cinci, sunt încrezător. Ceea ce am reuşit pe final de an îmi dă speranţe că putem urca. Sper să menţinem acelaşi ritm. Dacă rămânem modeşti putem să urcăm. E foarte frumos când lumea vorbeşte aşa despre noi, este păcat să nu menţinem acelaşi ritm. Este păcat să înceapă criticile, ar fi mult mai greu de digerat", a spus Stoican.

Tehncinianul dinamovist consideră că ocupantele primelor trei locuri ale clasamentului, Astra, Petrolul şi Steaua, rămân favorite la câştigarea campionatului, mai ales că s-au întărit prin transferurile făcute în această iarnă: "Până acum Steaua, Petrolul şi Astra sunt cele mai bune trei echipe ale campionatului. Cu transferurile pe care le-au făcut sunt convins că vor fi şi mai buni. Sunt jucători care au un nume, jucători care au valoare şi echipele lor vor fi mai bune. Nu îi invidiez, în general nu invidiez pe nimeni, vom încerca să ne ridicăm şi noi la valoarea lor. Până la urmă cel mai important este ce fac cei 11 jucători pe teren. Asta e cel mai important. Chiar dacă cele trei echipe pleacă conform calculului hârtiei ca favorite. Vom încerca să nu fim mai prejos decât ei".

Pentru prima fază a pregătirilor din ţară, antrenorul Flavius Stoican va avea la dispoziţie 32 de jucători, printre care mai mulţi fotbalişti de la echipa a doua. În lotul care se va deplasa Antalya, Stoican va avea 28 de fotbalişti.

Jucătorii dinamovişti vor efectua vineri dimineaţă, la sediul INMS, vizita medicală.

În această pauză competiţională, Dinamo va efectua două cantonamente, unul în Antalya, în perioada 13-24 ianuarie, şi unul în Spania, la Marbella, în perioada 28 ianuarie - 9 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici