Stoican: E un dezavantaj pentru fanii ambelor echipe că meciul nu va avea loc pe Arena Naţională

Antrenorul echipei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, vineri, că atât fanii stelişti, cât şi cei dinamovişti, vor fi dezavantajaţi de faptul că partida din etapa a XXI-a a Ligii I se va disputa pe stadionul din Bulevardul Ghencea şi nu pe Arena Naţională.

68 afișări
Imaginea articolului Stoican: E un dezavantaj pentru fanii ambelor echipe că meciul nu va avea loc pe Arena Naţională

Flavius Stoican (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Suntem dezamăgiţi că nu jucăm pe Arena Naţională, pentru că sunt convins că acolo veneau 5-10.000 de suporteri de-ai noştri şi făceau atmosferă, dar şi aşa sunt convins că o să fie o atmosferă frumoasă şi indiferent de numărul nostru de fani, sunt convins că vor face o coregrafie senzaţională. E un dezavantaj pentru toţi oamenii care iubesc fotbalul, pentru că sunt convins că Arena Naţională ar fi fost arhiplină. Ăsta este singurul lucru de care sunt trist, că lumea care iubeşte cele două cluburi nu poate să vină pe terenul naţional", a spus Stoican.

Team managerul Ionel Dănciulescu este de părere că partida s-ar fi putut disputa pe Arena Naţională. "Meciul oricum trebuia să se dispute, dar toată lumea îşi dorea să fie pe Arena Naţională. Era un stadion propice pentru a ieşi un meci interesant. Din punctul meu de vedere se putea juca şi pe Arena Naţională. Nu avem ce face şi vom juca acolo unde suntem programaţi", a completat Dănciulescu.

Flavius Stoican şi Ionel Dănciulescu au participat, vineri, alături de jucătorii George Ţucudean, Ştefan Bărboianu, Antonio Asanovici, Raphael Stănescu, Steven Thicot, Elton, Dorin Rotariu, Cătălin Munteanu şi Dragoş Grigore, la şcoala generală numărul 24, la prima "Oră de Dinamo" din 2014.

La şcoala numărul 24 au învăţat sportivi precum fostul căpitan al echipei Dinamo, Cătălin Hîldan, atacantul Marius Alexe, fostul portar Florin Prunea sau actualul antrenor al FC Steaua, Laurenţiu Reghecampf.

"În şcoala aceasta am prins clasa lui Cătălin Hîldan şi pe cea a lui Marius Alexe. Marius era un elev foarte bun, cam zburdalnic, că aşa e la sport. Colaborarea a fost foarte bună şi dorim să fie la fel de bună şi în continuare. Copiii vor să facă sport, dar trebuie şi puţină încurajare din partea marilor sportivi", a declarat directorul şcolii, Mariana Mălureanu.

Fotbaliştii dinamovişti au acordat autografe pe postere, tricouri albe, caiete, postere, braţele sau frunţile elevilor şi au împărţit zeci de fulare cu însemnele "câinilor roşii". Jucătorii dinamovişti au jucat pentru aproximativ cinci minute şi un meci de fotbal în sala de sport a şcolii cu elevii prezenţi, scorul partidei fiind de 2-2. După disputarea meciului, jucătorii dinamovişti au fost înconjuraţi de copii care doreau şi mai multe autografe şi au făcut o poză de grup.

"Cred că i-am dat unui copil de vreo şapte ori un autograf. Mă bucur că Dinamo face astfel de evenimente şi pe viitor vom fi prezenţi şi în alte şcoli. În clasele a 11-a şi a 12-a am avut multe absenţe, că eram şi la loturile de juniori, astfel că în două luni luam note cât pentru tot anul. Avem note bune, dar taică-miu mi-a zis să nu fiu nici ultimul din clasă şi că nici doctor nu vrea să mă fac", a explicat atacantul George Ţucudean.

Pe acordurile melodiilor despre Dinamo, jucătorii antrenaţi de Flavius Stoican au primit mai multe încurajări din partea elevelor decât adversarii lor de clasa a patra. "E o nebunie frumoasă. E destul de frumos să vezi atâţia copii dornici. Sunt nişte copii admirabili mai ales că sunt aici, la doi paşi de Stadionul Dinamo. E o şcoală în alb şi roşu. Important e că am socializat cu ei. Lucruri de genul acesta ar trebui să se întâmple mult mai des", a subliniat Ionel Dănciulescu.

Antrenorul Flavius Stoican s-a arătat încântat de numărul de fani dinamovişti de la şcoala 24. "Chiar acum două zile am fost la şcoală pentru fetiţa mea, pentru că am mutat-o de la Turnu Severin la Bucureşti şi am mai fost la şedinţele cu părinţii. Nu e prea confortabil să merg la ele. Aici am văzut lucruri minunate. Când vezi atâţia copii când vine echipa Dinamo, e frumos să îi vezi fericiţi. Când eram copii, noi ne deplasam către echipele mari. Nu am trăit să vină echipele la noi la şcoală", a mai spus Stoican.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici