Stoican: Meciul de la Cluj este foarte important. În dubla cu Steaua o să vedeţi un Dinamo mai bun

Antrenorul formaţiei Dinamo, Flavius Stoican a declarat, vineri, că partida din deplasare cu Universitatea Cluj este foarte importantă şi i-a asigurat pe suporteri că în dubla manşă cu Steaua din semifinalele Cupei României vor vedea o echipă mai bună decât în derbiul din campionat.

57 afișări
Imaginea articolului Stoican: Meciul de la Cluj este foarte important. În dubla cu Steaua o să vedeţi un Dinamo mai bun

Flavius Stoican (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

"Meciul de la Cluj este foarte important pentru Dinamo pentru că vrem să ne consolidăm poziţia în clasament. Jucătorii sunt motivaţi, sunt conştienţi că trebuie să obţinem maximum din această partidă chiar dacă întâlnim o echipă care a pus probleme Astrei. Cu noi le va fi mai greu pentru că ştim că o victorie ne menţine pe locul patru. Este una dintre cele mai importante partide ale noastre", a declarat Flavius Stoican, vineri, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă Dinamo poate fi repeta scorul de 6-0 din meciul tur cu Universitatea Cluj, tehnicianul a răspuns: "Nimic nu este imposibil. Dar de când a venit domnul Teja, Univesitatea Cluj pune probleme oricărui adversar. Eu sper să ne întoarcem bucuroşi de la Cluj".

Pentru meciul de la Cluj, Stoican nu se va putea baza pe Ţucudean care este suspendat. "Ţucudean este suspendat. De asemenea, Cosmin Matei este accidentat, dar sperăm să fie recuperat până la ora partidei. În funcţie de antrenamentul de azi şi de inspiraţie voi alege între Biliniski şi Joel Thomas", a afirmat tehnicianul.

El a adăugat că jucătorii dinamovişti au încasat prime pentru rezultatul de egalitate cu Steaua şi victoria cu echipa Corona Braşov. "A fost o primă pentru ultimele rezultate, pentru egalul din Ghencea şi victoria cu Corona. Această primă le-a dat o mai mare încredere jucătorilor. Le-a arătat că cei care iubesc Dinamo sunt aproape de noi", a menţionat antrenorul.

Flavius Stoican a afirmat că orice om de afaceri care doreşte să investească alături de acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă este binevenit la Dinamo. "La noi situaţia este foarte bună, condiţiile de pregătire sunt bune, totul este OK, dar oricine poate ajuta Dinamo este binevenit. Atâta timp cât îmi fac meseria mie nu are de ce să-mi fie teamă de nimic. Sunt mulţumit de ceea ce am realizat până acum şi nu vreau să ne oprim aici", a precizat Stoican.

Referindu-se la declaraţiile acţionarului Ionuţ Negoiţă, conform cărora FC Dinamo întâmpină unele dificultăţi financiare care ar putea afecta obţinerea licenţei pentru sezonul 2014-2015 al Ligii I, Stoican a afirmat: "Eu sunt convins că vom avea licenţa, mai multe nu ştiu".

Meciul Universitatea Cluj - Dinamo este programat, sâmbătă, de la ora 17.45, în etapa a XXIII-a Ligii I.

Tehnicianul a vorbit şi despre dubla cu Steaua, din semifinalele Cupei României. "Dinamo a pregătit foarte bine meciul din Ghencea. În Cupă, poate că Steaua pleacă cu un mic avantaj pentru că are jucători cotaţi la milioane de euro, dar noi sperăm să echilibrăm balanţa prin muncă şi dăruire. O să pregătim foarte bine acest meci, o să vedeţi un Dinamo poate mai bun decât în Ghencea. Sper să nu mai avem nici ghinion aşa cum am avut în Ghencea şi să ne bucurăm după această dublă. Trebuie să ţinem cont că este o dublă şi nu va semăna cu meciul din campoionat", a declarat Flavius Stoican.

Formaţia Dinamo întâlneşte echipa Steaua în semifinalele Cupei României, cele două manşe fiind programate la 27 martie, respectiv 17 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici