Stoican: Nu am făcut o partidă strălucită, dar am luat o gură de oxigen

Tehnicianul Flavius Stoican a declarat, sâmbătă seară, că Dinamo nu a făcut un meci strălucit cu Rapid, în etapa a XXVI-a a Ligii I, dar prin victoria cu scorul de 2-0, a "luat o gură de oxigen".

70 afișări
Imaginea articolului Stoican: Nu am făcut o partidă strălucită, dar am luat o gură de oxigen

Stoican: Nu am făcut o partidă strălucită, dar am luat o gură de oxigen (Imagine: Dragoş Savu/Mediafax Foto)

"Ştiam că ne aşteaptă o partidă grea, era un derbi, ştiam că au jucători valoroşi, că Rapid e o echipă care nu-şi merită locul în clasament. Cred că am câştigat şi cu un pic de şansă, dar şi cu mai multă determinare, pentru că am crezut în această victorie. Am jucat un fotbal plăcut, cred că ei au fost mai neinspiraţi decât noi, aşa cum am fost şi noi la ale meciuri şi mă refer la cel cu FC Botoşani. Putem mult mai mult, aveam nevoie de această victorie, de un moral bun în viitor. Dinamo va arăta din ce în ce mai bine. Putem să-l facem fericit pe patron, pentru mine contează enorm că este alături de jucători. Nu e uşor să trec prin astfel de perioade, e normal ca această presiune să treacă cu un succes. O să mai avem de tras, important este că jucătorii aveau nevoie de victorie, jocul trebuie modificat până vom ajunge acolo unde ne dorim. Nu am făcut o partidă strălucită, dar am luat o gură de oxigen", a declarat Stoican.

Stoican a afirmat că nu este deranjat de faptul că fanii îi cer demisia: "Dacă pot scoate ceva pozitiv din asta, atunci este faptul că jucătorii sunt mai puţin apostrofaţi. Dacă e să fiu doar eu, eu pot duce avceastă presiune şi din partea familiei şi a suporterilor".

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Rapid, în derbiul etapei a XXVI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Cmovs '2 (autogol) şi Gavrilă '61.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici