Stoican: Trebuie să jucăm muncitoreşte pentru a câştiga meciul cu Chiajna

Antrenorul echipei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi vor trebui să joace "muncitoreşte" pentru a câştiga partida contra echipei Concordia Chiajna, contând pentru etapa a XXIX-a a Ligii I.

37 afișări
Imaginea articolului Stoican: Trebuie să jucăm muncitoreşte pentru a câştiga meciul cu Chiajna

Flavius Stoican (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

"Trebuie să câştigăm pentru a ne consolida acest loc patru. Dacă reuşim să câştigăm acest meci, o să privim în viitor cu speranţă. Chiajna formează o echipă care poate să pună probleme. Au în componenţă jucători buni. Nu mi-este teamă că jucătorii se vor accidenta, chiar dacă terenul nu se prezintă în condiţii foarte bune. Trebuie să jucăm muncitoreşte pentru a ne putea bucura a finalul partidei", a spus Stoican.

Tehnicianul dinamovist a precizat că are unele probleme de lot, dar s-a arătat mulţumit de faptul că se poate baza pe mijlocaşul Valentin Lazăr, căruia Comisia de disciplină a FRF i-a anulat sancţiunea cu suspendare pentru două etape în urma incidentelor petrecute dupa partida cu Astra Giurgiu: "Avem ceva probleme de lot. Dragoş Grigore e o piesă importantă care ne va lipsi, dar sunt convins că cei care vor intra pe teren o vor face foarte bine. Suntem lipsiţi şi de aportul lui Thicot şi Cătălin Munteanu. Sunt bucuros că poate să joace şi Lazăr, pentru că mi se părea nedrept".

Referitor la situaţia echipei FC Vaslui, care nu a primit licenţa pentru sezonul viitor la prima instanţă, Stoican a spus că jucătorii vasluieni pot face faţă la orice echipă din România. "În general nu ne bucurăm de răul altuia. Era important ca această echipă să continue. Nu este normal ca eu să vorbesc despre echipa din Vaslui, doar că îmi pare rău că a ajuns în situaţia asta. Jucătorii de la Vaslui formau un grup unit, sunt jucători valoroşi, care pot face faţă la orice echipă din România. Rămâne de văzut la vară dacă va exista vreo soluţie pentru vreun jucător sau altul", a mai spus Stoican.

Partida Concordia Chiajna - Dinamo, din cadrul etapei a XXIX-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 19.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici