Stoican: Va fi dificil cu Săgeata, doar neşansa a făcut ca ei să piardă în ultimele etape

Antrenorul formaţiei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că e conştient de faptul că echipa sa va avea un meci greu cu Săgeata Năvodari sâmbătă, considerând că doar neşansa a făcut ca elevii lui Tibor Selymes să piardă în ultimele trei etape ale Ligii I.

55 afișări
Imaginea articolului Stoican: Va fi dificil cu Săgeata, doar neşansa a făcut ca ei să piardă în ultimele etape

Flavius Stoican (Imagine: Mihai Dăscălescu / Mediafax Foto)

"Ne aşteaptă o partidă în care noi trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a lua maximum de puncte. Cu toate că întâlnim un adversar care statistic este sub noi, are în componenţă jucători de calitate, care vor să demonstreze. Chiar dacă au pierdut în ultimele partide, au avut ocazii de a marca şi doar neşansa a făcut să aibă rezultate nefavorabile. Trebuie să câştigăm această partidă pentru moralul nostru. Ne aşteaptă o săptămână grea. Avem trei meciuri destul de dificile pe care trebuie să le tratăm pe fiecare în parte. Sper să ne întoarce bucuroşi de la acest meci. Avem în compopnenţă jucători care pot face diferenţa, care au arătat determinare şi sper să mergem în continuare pe acelaşi drum", a declarat Stoican.

Tehnicianul dinamovist speră ca terenurile pe care echipa sa va fi nevoită să joace în acest an să fie practicabile: "Nu cred că Selymes vrea să se răzbune. El va face tot ce-i stă în putinţă să fie bucuros după acest meci, să ne pună probleme. Nimănui nu-i convine să piardă. Dar nici noi nu vom merge acolo doar cu gândul că suntem Dinamo şi să nu o arătăm şi pe teren. Indiferent pe ce teren jucăm o vom face. Chiar dacă trebuie să jucăm muncitoreşte aşa o vom face, pentru că noi trebuie să ne atingem obiectivul. Indiferent de starea gazonului, chiar dacă important ar fi să avem un teren bun. Dacă hotărârea este că trebuie să se joace în continuare ne supunem. Dacă vor fi terenuri proaste nivelul echipelor se va echilibra şi va fi mai dificil. Atunci ai nevoie de mai mulţi factori".

Flavius Stoican regretă faptul că nu îl poate folosi în partida cu Săgeata Năvodari pe atacantul George Ţucudean, care a arătat o formă bună în ultimele partide. "Ţucudean este un jucător care este corect cu fotbalul, mi-a demonstrat asta. E un jucător valoros în care eu am mare încredere. Acum am o mare tristeţe că nu poate evolua acum. Ultimul meci al lui a fost deosebit, dăruirea lui a fost la cote maxime. E un jucător care ne lipseşte, dar şi fără el trebuie să facem totul pentru a câştiga. Cea mai mare a mea este că nu pot pot baza pe Ţucudean, pentru că a arătat o formă bună. Îmi pun mari speranţe în acest jucător", a mai spus Stoican.

Partida Săgeata Năvodari - Dinamo, diin cadrul etapei a XVI-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă de la ora 21.00, pe stadionul "Farul" din Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici