Stoichiţă: E greu de câştigat campionatul cu lotul actual, dar nu imposibil

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Mihai Stoichiţă, a declarat, miercuri, la întoarcerea din primul cantonament, efectuat în Antalya, că este greu să câştige titlul în Liga I cu actualul lot pe care îl are la dispoziţie, dar admite că această performanţă nu ar fi, totuşi, o misiune imposibilă.

22 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: E greu de câştigat campionatul cu lotul actual, dar nu imposibil

Stoichiţă: E greu de câştigat campionatul cu lotul actual, dar nu imposibil (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Stoichiţă a precizat că nu este nemulţumit că în primul cantonament din Antalya nu a avut mai mulţi jucători noi în lot. "Arăt eu a om nemulţumit? E greu de câştigat campionatul cu lotul actual, dar nu imposibil. Mereu este loc de mai bine", a spus Stoichiţă.

Tehnicianul este mulţumit de prestaţia jucătorilor săi în primul cantonament din Antalya. "Am avut condiţii foarte bune şi scopul pe care mi l-am propus l-am atins: pregătirea fizică foarte bună. Sunt semne bune pentru viitor, sper să confirmăm şi în campionat. Să sperăm că vom reuşi şi achiziţii. Singurul meu vis este să câştig campionatul cu Steaua şi sper să devină realitate", a precizat Mihai Stoichiţă.

Lotul echipei Steaua s-a întors, miercuri, din primul cantonament al perioadei de pregătire de iarnă, susţinut în Antalya, Turcia. În acelaşi avion cu delagaţia stelistă a fost prezent şi lotul echipei FC Timişora, preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, şi foştii jucători stelişti, actuali mijlocaşi ai grupării Neftci Baku, Marian Aliuţă şi Adrian Neaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici