Stoichiţă: S-ar putea să fi fost ofsaid la primul gol, dar Steaua a meritat victoria

Tehnicianul Mihai Stoichiţă a declarat că Steaua a meritat victoria obţinută, luni, cu Unirea Alba Iulia, scor 2-0, chiar dacă este posibil să fi fost ofsaid la primul gol marcat de formaţia stelistă, în minutul 56, prin Kapetanos.

18 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: S-ar putea să fi fost ofsaid la primul gol, dar Steaua a meritat victoria

Stoichiţă: S-ar putea să fi fost ofsaid la primul gol, dar Steaua a meritat victoria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost un meci bun al nostru, am avut un ritm ridicat şi am făcut o presiune continuă. Execuţiile tehnicie poate nu au fost la cel mai înalt nivel, dar şi terenul este de vină. Îi felicit pe jucători pentru jocul tactic pe care l-au făcut. Am jucat cu trei fundaşi şi nu este deloc uşor. S-ar putea să fi fost ofsaid la primul gol, eu nu am văzut reluările, dar Steaua a meritat victoria. Ţin să felicit şi echipa Unirea Alba Iulia, a fost un partener bun de întreceri", a spus Stoichiţă.

Antrenorul stelist a ţinut să-i evidenţieze la acest joc pe Pantelis Kapetanos, autorul celor două goluri ale Stelei, şi pe Cristian Tănase: "Kapetanos a fost inspirat, a fost omul potrivit la locul potrivit, dar nu se poate numi omul meciului. Toţi îşi fac treaba pe postul pe care îl joacă. Tănase a revenit treptat după accidentare, încă îmi este frică cu el, am vrut să îl schimb la un moment dat azi de frica unei recidive. Eu sunt foarte mulţumit de el, mă întreb cm va arăta când va fi apt sută la sută".

Mihai Stoichiţă a explicat şi gestul pe care l-a avut la adresa fanilor după primul gol marcat de Steaua: "Au fost câtiva suporteri de la Tribuna I care m-au înjurat tot meciul. După primul gol eu nu le-am spus nimic, doar le-am făcut semn să tacă. Pentru mine este trist că nu au fost mulţi suporteri. Cei care au fost la 2-0 parcă s-au întors cu faţa spre noi. Unii au o anumită adversitate faţă de mine, dar nu ştiu de ce, poate antrenorul dinaintea mea a fost mai iubit. Totuşi, eu nu am nevoie de iubire".

Formaţia Steaua Bucureşti a câştigat, scor 2-0 (0-0), partida susţinută, luni, pe teren propriu, în compania echipei Unirea Alba Iulia, în etapa a XIII-a a Ligii I. Golurile gazdelor au fost marcate de Pantelis Kapetanos '56 şi '79.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici