Şumudică a semnat un contract pe doi ani cu FC Braşov

Antrenorul Marius Şumudică, demis luni de la conducerea tehnică a echipei Astra Ploieşti, a semnat marţi un contract pe două sezoane cu FC Braşov, a declarat patronul grupării braşovene, Ioan Neculaie.

243 afișări
Imaginea articolului Şumudică a semnat un contract pe doi ani cu FC Braşov

Marius Şumudică (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Marius Şumudică este un antrenor foarte bun şi era normal să mi-l doresc la FC Braşov. După ce a demisionat de la Astra l-am vrut la exchipă şi sunt bucuros că ne-am înţeles pe doi ani. Sunt convins că vom face treabă bună împreună. Este un antrenor cu nume şi, deşi este tânăr, a avut rezultate foarte bune pe la echipele la care a fost. Sunt mulţumit că este antrenorul echipei FC Braşov. Trebuie musai să urcăm repede în clasament", a declarat Neculaie.

Marius Şumudică a declarat luni că a fost demis din funcţia de antrenor al echipei Astra Ploieşti, în timp ce preşedintele Comitetului Director al clubului, Petre Buduru, susţinea că antrenorul este cel care a demisionat. "Am fost demis din funcţie, de astăzi nu mai sunt antrenorul Astrei. Nu ştiu motivul pentru care conducerea a ales să se despartă de mine. Dar asta este, merg mai departe, nu am ce să fac", a spus Şumudică, precizând că deocamdată nu are oferte de la alte cluburi.

Astra a pierdut duminică, în Giuleşti, scor 2-3, cu Rapid, aceasta fiind singura înfrângere a echipei ploieştene în cele zece etape în care a fost pregătită de Marius Şumudică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici