Şumudică: Am dominat în totalitate, chiar dacă nu sunt satisfăcut de exprimarea în joc

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Marius Şumudică, a declarat după victoria din meciul cu Gloria Bistriţa, scor 3-0, că partida a fost dominată de elevii săi în totalitate, însă a precizat că nu este satisfăcut "de exprimarea în joc".

102 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Am dominat în totalitate, chiar dacă nu sunt satisfăcut de exprimarea în joc

Marius Şumudică (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Meci dominat în totalitate de noi, chiar dacă nu sunt satisfăcut de exprimarea în joc. Am făcut o primă repriză slabă, în care am intrat în jocul adversarilor, dar a doua a fost mai bună, cu mai multe acţiuni de poartă, cu 11 metri ratat şi cu alte câteva ocazii clare. Victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială. Mai avem de muncă, e ceva psihologic de la meciul cu Fenerbahce când am ratat penalti, dar trebuie să trecem peste această perioadă. Ne aşteată un program infernal, cu Inter Milano şi Steaua. Poate trecem cu bine şi de Steaua, vom mai aduna puncte şi vom fi sus", a spus Şumudică.

Marius Şumudică a precizat că a fost emoţionat atunci când a intrat pe stadionul echipei Gloria: "Când am păşit în stadion m-au trecut fiorii, mi-am adus aminte de perioada petrecută la Bistriţa. Gloria e echipa care mi-a dat şansa să antrenez în Liga I".

Şumudică i-a urat sănătate lui Jean Pădureanu, care a lipsit de la meci din cauza unei indigestii. "Am înţees că domnul Pădureanu are problemă de sănătate, îi doresc tot binele din lume. Mi-aş dori ca Gloria să rămână în Liga I, dar va fi greu", a mai spus tehnicianul.

Formaţia FC Vaslui a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a V-a a Ligii I, în care Marius Niculae a înscris un gol şi a ratat un penalti.

Golurile au fost marcate de Milanov '38, Niculae '48 şi Sburlea '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici