Şumudică: Este un rezultat echitabil şi am primit un gol fabulos

Tehnicianul rapidist Marius Şumudică a declarat, duminică, după remiza cu FC Vaslui, scor 1-1, că rezultatul este echitabil şi că golul gazdelor, marcat de Raul Costin în prima repriză, a fost "fabulos".

13 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Este un rezultat echitabil şi am primit un gol fabulos

Şumudică: Este un rezultat echitabil şi am primit un gol fabulos (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"A fost un joc viu disputat, chiar dacă terenul a pus probleme. S-a jucat la minus 10 grade, a fost destul de greu, au jucat pe un teren îngheţat. A fost un meci pe care astăzi nu meritam să îl pierdem. Am primit un gol fabulos, chiar dacă în prima repriză am avut trei situaţii de a marca. Este un rezultat echitabil, chiar dacă puteam câştiga. Am fost nevoit să alcătuiesc echipa fără patru jucători de bază, dar cei care i-au înlocuit s-au autodepăşit. Vaslui a jucat foarte mult pe benzi, ştiam că acolo sunt foarte puternici şi am reuşit să-i anihilăm. Până la urmă este un rezultat meritat. S-au întâlnit două echipe care se băteau la podium, noi veneam după o perioadă nu tocmai bună şi sunt feiricit pentru că după 2-0 acasă la acest rezultat rezultatele directe ne avantajează. Recunosc că în a doua repriză am tras de timp şi bine au făcut jucătorii", a spus Şumudică.

Formaţia FC Rapid a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida disputată, duminică, în deplasare, cu FC Vaslui, în etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului actualei ediţii de campionat.

Raul Costin a deschis scorul, în minutul 43, cu o execuţie de pe partea stângă, de la aproximativ 30 de metri, în vinclul porţii lui Bornescu. Herea a egalat, reluând din colţul careului în stânga portarului Kuciak, după o centrare a lui Duarte de pe dreapta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici