Şumudică: Întâlnim Rapidul, dar şi dacă jucam cu mama voiam să câştig

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Marius Şumudică, fost jucător al echipei FC Rapid, a declarat că îşi doreşte ca formaţia pe care o pregăteşte să învingă gruparea vişinie pentru a ocupa un loc cât mai bun la sfârşitul campionatului şi nu contează pentru el că a evoluat pentru "feroviari".

15 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Întâlnim Rapidul, dar şi dacă jucam cu mama voiam să câştig

Şumudică: Întâlnim Rapidul, dar şi dacă jucam cu mama voiam să câştig (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Va fi un joc foarte dificil, cu una dintre cele mai bune echipe din campionat. Vrem să obţinem un rezultat cât mai bun, jucăm la victorie, obiectivul nostru este să încercăm să ne clasăm pe locul nouă dacă se poate, dacă nu, atunci locul zece şi vom face totul pentru asta, chiar daca întâlnim un adversar puternic. Dorim să lăsăm o impresie bună la ultimul meci din acest sezon, pe care vrem să-l încheiem cu fruntea sus. Întâlnim Rapidul, dar şi dacă jucam cu mama acelaşi obiectiv îl urmăream", a spus Şumudică pentru site-ul oficial al clubului Gloria.

Directorul tehnic Remus Vlad a afirmat că meciurile cu Rapid au avut întotdeauna un farmec aparte. "Giuleştiul este un loc pitoresc în fotbalul românesc, fanii sunt recunoscuţi prin felul lor special de a-şi susţine favoriţii, plus că este ultima partidă din acest campionat şi fiecare echipă are obiectivele ei. Ne propunem să lăsăm o ultimă impresie pe măsura rezultatelor din acest retur, jucătorii noştri să evolueze cu aceeaşi ambitie şi orgoliu, iar Marius Şumudică, fost jucător al Rapidului, să demonstreze cu ajutorul echipei ce are de demonstrat", a spus el.

Meciul Rapid Bucureşti - Gloria Bistriţa, din ultima etapă a ediţiei 2009-2010 din Liga I, va avea loc sâmbătă, de la ora 16.30, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici