Şumudică: Rapid are un loc aparte în inima mea, dar merg să câştig în Giuleşti

Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Marius Şumudică, a declarat, luni, că deşi echipa Rapid ocupă un loc special în inima lui, a precizat că vrea să câştige meciul direct, programat, sâmbătă, pe stadionul Giuleşti, în ultima etapă a Ligii I.

19 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Rapid are un loc aparte în inima mea, dar merg să câştig în Giuleşti

Şumudică: Rapid are un loc aparte în inima mea, dar merg să câştig în Giuleşti (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Cu Rapid va fi un joc de care pe care. Ei speră în continuare că vor lua de la TAS cele trei puncte pierdute la masa verde şi vor juca la victorie. Noi mergem să jucăm şi ce-o ieşi, om vedea. Rapid e o echipă puternică, dar ne vom vinde scump pielea in Giuleşti. Nu ascund că Rapid are un loc aparte în inima mea. Am fost campion, am ieşit pe locul doi în clasamentul golgheterilor, are suporteri minunaţi, dar sunt profesionist şi merg să-i bat dacă pot. Asta-i viaţa. Şi Gloria are un loc aparte în inima mea, aici am încheiat cariera de jucător şi aici am început cariera de antrenor. Eu şi Gloria am fost compatibili în acest retur, a fost ca la «ţară, ţară vrem ostaşi», ne-am dat mâna, am făcut baraj şi n-a trecut nimeni", a spus Şumudică, citat de site-ul oficial al grupării bistriţene.

Partida Rapid - Gloria Bistriţa, din etapa a XXXIV-a, ultima din ediţia 2009-2010 a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici