Şumudică s-a plâns de frig la Inverness: Am o întrebare pentru voi, când e vară aici?

Tehnicianul formaţiei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, s-a plâns de frigul de la ora partidei cu Inverness, disputată, joi seară, pe Caledonian Stadium, şi le-a întrebat pe gazde când este vară în Scoţia, informează www.eveningtimes.co.uk.

275 afișări
Imaginea articolului Şumudică s-a plâns de frig la Inverness: Am o întrebare pentru voi, când e vară aici?

Şumudică s-a plâns de frig la Inverness: Am o întrebare pentru voi, când e vară aici? (Foto: Liviu Chirica / Mediafax Foto)

Totodată, Şumudică i-a avertizat pe scoţieni că la Giurgiu temperatura va fi mult mai mare. "A fost frig aici, dar va fi diferit săptămâna viitoare, pentru că în ţara mea au fost azi 37 de grade. Am o întrebare pentru voi: când e vară aici?", a spus Şumudică.

El a precizat că Astra a căpătat un "mic avantaj" în urma golului marcat în deplasare, dar a adăugat că echipa sa trebuie să fie atentă în partida retur.

Astra Giurgiu a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa scoţiană Inverness Caledonian Thistle, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa. Golul a fost marcat de Budescu, în minutul 24, dintr-o lovitură liberă. Meciul retur va avea loc în 23 iulie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici