Super 8, turneul care decide cel mai bun luptător român. Ce alegeri a făcut Moroşanu

Cătălin Moroşanu a anunţat schimbări în Dynamite Fighting Show (DFS) pentru sezonul 2023, marile noutăţi fiind turneele piramidale de 8 la categoriile Super Mijlocie şi Grea. La fiecare dintre aceste, 8 luptători au fost aleşi pe sprânceană pentru a lupta de-a lungul anului pentru centura de campion absolut.

422 afișări
Imaginea articolului Super 8, turneul care decide cel mai bun luptător român. Ce alegeri a făcut Moroşanu

Super 8, turneul care decide cel mai bun luptător român. Ce alegeri a făcut Moroşanu

Turneul Super 8, dedicat sportivilor de la categoria super mijlocie, are deja lista completă. Florin Rambo Lambagiu (Iaşi) Eduard Gafencu (Arad), Flavius Boiciuc (Hunedoara), Andrei Ostrovanu (Maramureş), Costin Dinu (Giurgiu), Cezar Buzdugan (Bacău) Ştefan Orza (Constanţa) şi Andrei Leuştean (Bucureşti) au fost selectaţi pentru a face parte din acest concept spectaculos care va decide cel mai bun luptător român. Patru dintre aceştia vor fi capi de serie pe baza rezultatelor din ultimii doi ani.

Sistemul va fi unul eliminatoriu, aşa cum era Cupa României în trecut, totul urmând să înceapă cu sferturile de finală.

Cum se va desfăşura totul? În 2023, DFS va programa 4 evenimente majore, cu următorul sistem eliminatoriu (va fi cumva apropiat de Cupa României la fotbal):

- În primele două se vor desfăşura câte două sferturi.
- în cea de-a treia gală se vor desfăşura semifinalele.
- în gala cu numărul patru vom avea meciul pentru centura de campion.
- meciurile din sferturi vor fi anunţate la începutul lunii februarie.
- vor fi şi două rezerve în cazul în care unul dintre cei selectaţi se va accidenta.

“Prin acest mod vom stabili care este cel mai bun luptător român la aceste două categorii şi sunt absolut convins că învingătorul va putea face ulterior pasul spre marile promoţii de kickboxing ale lumii”, a spus Moroşanu după anunţul oficial.

Înfiinţată în 2018, Dynamite Fighting Show a devenit rapid cea mai apreciată organizaţie de sporturi de contact, nume mari luptând în ringul DFS de-a lungul timpului. În 2022, DFS a avut peste 120 de milioane de vizualizări doar pe canalele oficiale de social media.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici