Supercupa României: Aproximativ 6.000 de suporteri petrolişti, la meciul cu Steaua

Aproximativ 6.000 de suporteri a echipei Petrolul Ploieşti vor asista, miercuri seară, pe Arena Naţională, la meciul cu Steaua Bucureşti, mai puţin de jumătate dintre biletele rezervate fanilor echipei ploieştene fiind vândute până în ziua partidei.

306 afișări
Imaginea articolului Supercupa României: Aproximativ 6.000 de suporteri petrolişti, la meciul cu Steaua

Supercupa României: Aproximativ 6.000 de suporteri petrolişti, la meciul cu Steaua (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Gruparea Mobilă de Jandarmi Ploieşti, aproximativ 6.000 de suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti vor asista miercuri seară la partida dintre echipa antrenată de Cosmin Contra şi Steaua, contând pentru Supercupa României. Numărul fanilor echipei Petrolul care vor asista la meciul care se va disputa pe Arena Naţională este de mai puţin de jumătate din numărul biletelor rezervate suporterilor petrolişti, în condiţiile în care pentru aceştia au fost scoase la vânzare 15.000 de tichete. Prefectul judeţului Prahova, Marius Sersea, a declarat că miercuri după amiază încă se mai găsesc bilete pentru acest meci.

Conform jandarmilor, fanii Petrolului se vor deplasa la Bucureşti cu autocare, microbuze, dar şi cu o garnitură feroviară special închiriată pentru ei. Astfel, aproximativ 1.000 de suporteri vor pleca, la ora 17.00, din Gara de Sud din Ploieşti, cu un tren care va parcurge traseul Ploieşti Sud - Chitila - Băneasa - Pantelimon - Gara Obor şi retur.

Alte câteva mii de suporteri vor ajunge în Capitală cu autocare şi microbuze aceştia, urmând a fi direcţionaţi spre intrarea pe Arena Naţională pe traseul DN 1 - Bulevardul Aerogării - bulevardul Barbu Văcărescu - Şoseaua Ştefan cel Mare - Şoseaua Mihai Bravu - Strada Vatra Luminoasă.

Conform datelor făcute publice de Gruparea Mobilă de Jandarmi Ploieşti, traficul rutier va fi restricţionat, în ziua jocului, începând de la ora 14.00, pe Bulevardul Pierre de Coubertin, între strada Vatra Luminoasă şi intrarea în complexul sportiv, cu excepţia mijloacelor de transport RATB şi începând de la ora 17.30, pe Bulevardul Pierre de Coubertin, între Şoseaua Iancului şi intrarea pe Arena Naţională, şi pe strada Vatra Luminoasă, între Şoseaua Mihai Bravu şi Bulevardul Pierre de Coubertin, precum şi pe strada Maior Ion Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în complex. Restricţiile de trafic se vor menţine până la defluirea totală a spectatorilor.

Peste 150 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile "Matei Basarab" Ploieşti, vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul afluirii suporterilor petrolişti către Bucureşti.

Formaţia Steaua Bucureşti întâlneşte, miercuri, de la ora 20.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, echipa Petrolul Ploieşti, în Supercupa României-Timişoreana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici