Supercupa României la handbal, feminin şi masculin, se va disputa în 19 august, la Bucureşti

Supercupa României la handbal, feminin şi masculin, se va disputa în 19 august, la Bucureşti, potrivit anunţului de marţi al Federaţiei Române de Handbal.

602 afișări
Imaginea articolului Supercupa României la handbal, feminin şi masculin, se va disputa în 19 august, la Bucureşti

Supercupa României la handbal, feminin şi masculin, se va disputa în 19 august, la Bucureşti

La feminin, Supercupa României se va disputa între campioana CSM Bucureşti şi câştigătoarea Cupei României, HCM Baia Mare.

De asemenea, pentru trofeul la masculin vor evolua Minaur Baia Mare şi Energia Târgu Jiu. Având în vedere că Minaur Baia Mare a câştigat în 2015 şi Cupa şi campionatul, FR Handbal a decis ca adversara sa să fie finalista Cupei, Energia Târgu Jiu.

În 2014, Supercupa României la handbal feminin a fost cucerită de HCM Baia Mare, iar la masculin trofeul a revenit, "la masa verde", formaţiei Ştiinţa Bacău, după ce adversara sa, HCM Constanţa, a folosit un handbalist fără drept de joc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici