SUPERCUPA ROMÂNIEI: Steaua va evolua cu noul echipament de joc

Formaţia Steaua va evolua, în această seară, în meciul cu ASA Târgu Mureş din Supercupa României, cu noul echipament de joc, a anunţat gruparea roş-albastră pe site-ul oficial.

198 afișări
Imaginea articolului SUPERCUPA ROMÂNIEI: Steaua va evolua cu noul echipament de joc

SUPERCUPA ROMÂNIEI: Steaua va evolua cu noul echipament de joc (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"FF Group Romania, distribuitorul Nike în România, şi Fotbal Club Steaua Bucureşti prezintă noul echipament de joc pentru meciurile desfăşurate pe teren propriu. Noul echipament de joc va fi folosit în premieră la Supercupa României", se menţionează pe site-ul citat.

În acest sezon, Steaua va evolua în meciurile desfăşurate pe teren propriu într-un echipament de joc realizat în culorile sale tradiţionale, roşu şi albastru.

Tricoul este de culoare roşie şi are mânecile şi zona umerilor de culoare albastră. Aceeaşi culoare albastră se regăseste şi în panourile de mesh poziţionate pe zonele laterale ale tricoului. Acest nou echipament beneficiază de tehnologia Nike Dri-Fit, care elimină transpiraţia de la nivelul corpului şi o scoate în exteriorul tricoului. Perforaţiile realizate cu tehnologie laser ajută de asemenea şi la reglarea temperaturii corporale pe toată durata celor 90 de minute de joc.

Echipamentele sunt realizate din poliester reciclat pentru un impact scăzut asupra mediului înconjurător. Fiecare echipament a fost realizat prin reciclarea a 18 sticle de plastic.

Echipa Steaua întâlneşte în această seară, de la ora 21.00, la Constanţa, formaţia ASA Târgu Mureş, în Supercupa României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici