SuperLiga: CFR Cluj a învins în deplasare pe Sepsi Sf. Gheorghe

CFR Cluj a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia Sepsi Sf. Gheorghe în penultima etapă a play off-ului SuperLigii de fotbal.

508 afișări
Imaginea articolului SuperLiga: CFR Cluj a învins în deplasare pe Sepsi Sf. Gheorghe

Oaspeţii s-au impus cu 2-1 după ce la pauză scorul era egal, 1-1.

Mijlocaşul Claudiu Petrila a punctat pentru clujeni în minutul 33, iar gazdele au egalat zece minute mai târziu prin reuşita atacantului Alexandru Tudorie. Nana Boateng a înscris pentru clujeni în minutul 49, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid după consultarea sistemului VAR. CFR reuşit să înscrie golul victoriei în minutul 82 prin Rangelo Janga.

Cu o etapă înainte de finalul campionatului, CFR este pe locul 3, iar Sepsi este pe poziţia a şasea.

În ultima etapă a play off-ului Sepsi va juca în deplasare cu Universitatea Craiova, iar CFR Cluj va întâlni pe teren propriu echipa Farul Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici