GALERIE FOTO  Superliga de fotbal: Craiova lui Rotaru a „întors” Craiova lui Mititelu

FCU Craiova şi Universitatea Craiova au încheiat, în Bănie, meciurile din sezonul regular, victoria aparţinând „oaspeţilor” cu 2-1.

821 afișări
Imaginea articolului Superliga de fotbal: Craiova lui Rotaru a „întors” Craiova lui Mititelu

Superliga de fotbal: derbi oltean în penultima partidă a sezonului regular

SUPERLIGA

U CRAIOVA 1948 - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2
A. Chiţu (45+4) / A Mitriţă (70), Baiaram (77)

ŞTIREA  INIŢIALĂ

Partida face parte din etapa 30 a Superligii de fotbal, ultima a sezonului regular. FCU Craiova se află pe locul 13 în clasament cu 31 de puncte şi poate urca o poziţie sau două în ierarhie. Indiferent de rezultat FCU va juca în play-out, în timp ce Universitatea va fi în play-off. Univ. Craiova are 46 de puncte şi se află pe locul 4.

În ultima etapă din sezonul regular al Superligii de fotbal s-au desfăşurat vineri cinci partide. Dinamo Bucureşti a învins cu 1-0 UTA Arad, CFR Cluj a trecut cu acelaşi scor de Hermannstadt, iar Sepsi Sf.Gheorghe a învins în deplasare cu 2-1 pe Petrolul Ploieşti. Partidele FC Botoşani-Farul Constanţa şi FC Voluntari-U Cluj s-au încheiat nedecise, scor 0-0.

Sâmbătă s-a disputat derbiul Rapid-Bucureşti-FCSB. Rapidiştii au învins clar, scor 4-0, şi au încins lupta pentru titlu. Din sezon a mai rămas de jucat şi partida Oţelul Galaţi-Poli Iaşi, luni, de la ora 20.00.

FCSB, Rapid Bucureşti, CFR Cluj, Univ.Craiova, Sepsi Sf.Gheorghe şi Farul Constanţa s-au calificat în play-off. Celelalte zece echipe vor juca în play-out. Clasamentul în play-off şi în play-out va fi stabilit după înjumătăţirea punctelor obţinute de fiecare echipă în sezonul regular.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici