Superliga: FCSB întâlneşte Universitatea Craiova în derbiul play-off-ului

  • FCSB întâlneşte Universitatea Craiova în derbiul play-off-ului Superligii de fotbal.
  • O victorie a bucureştenilor ar clarifica în mare parte calculele privind vârful clasamentului.
  • Partida a fost programată la ora 20.30 pe Arena Naţională.
219 afișări
Imaginea articolului Superliga: FCSB întâlneşte Universitatea Craiova în derbiul play-off-ului

Sursa foto: Alexandru Dobre/Mediafax Foto

FCSB-Universitatea Craiova este ultimul meci din etapa a treia a play-off-ului Superligii. Ambele echipe au obţinut câte două victorii în startul turneului care va decide campioana şi echipele calificate în cupele europene.

Tot duminică se vor întâlni FC Hermannstadt şi U Cluj. Partida din play-out va începe la ora 14.30.

Sâmbătă, CFR Cluj a zdrobit echipa Rapid Bucureşti în Giuleşti. A fost 4-1 pentru oaspeţii care încă mai speră la titlu. Rapid, însă, a rămas la 10 puncte în urma FCSB, iar distanţa s-ar putea mări duminică.

Sâmbătă s-a desfăşurat şi meciul din play-out dintre Petrolul Ploieşti şi FC Voluntari. Ilfovenii s-au impus la fel de clar, în deplasare, cu 4 la 0.

Alte două partide din Superliga de fotbal s-au desfăşurat vineri. Sepsi Sf. Gheorghe şi Farul Constanţa au terminat la egalitate, scor 1-1, într-o partidă din play-off-ul competiţiei. În play-out, UTA Arad a trecut pe teren propriu de FC Botoşani, scor 1-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici