Superliga: Rapid câştiga partida cu Oţelul, gălăţenii suferă prima înfrângere în deplasare

  • Rapid Bucureşti a câştigat partida disputată sâmbătă, în Giuleşti cu Oţelul Galaţi.
  • Partida a făcut parte din etapa a 24-a a Superligii de fotbal.
  • Gălăţenii au suferit prima înfrângere în deplasare din actuala ediţie de campionat.
117 afișări
Imaginea articolului Superliga: Rapid câştiga partida cu Oţelul, gălăţenii suferă prima înfrângere în deplasare

Superliga: Rapid câştiga partida cu Oţelul, gălăţenii suferă prima înfrângere în deplasare

Rapid-Oţelul s-a terminat 2-1. Scorul a fost deschis în minutul 6 de atacantul gazdelor Albion Rrahmani. Borisav Burmaz a majorat diferenţa în minutul 45, iar oaspeţii au înscris prin italianul Juri Cisotti în minutul 88.

În urma victoriei, Rapid rămâne pe locul 3 în clasament, dar egalează echipa CFR Cluj, aflată pe poziţia secundă. Pe primul loc este FCSB care are 50 de puncte şi urmează să joace luni, cu Farul Constanţa, pe teren propriu. Oţelul are 28 de puncte şi se află pe locul 11.

Tot sâmbătă s-a desfăşurat partida Petrolul Ploieşti-CFR Cluj. Oaspeţii au câştigat cu 2-1, golul victoriei fiind înscris în minutul 94.

Vineri s-au disputat primele partide ale etapei a 24-a. FC Botoşani a învins Poli Iaşi cu 2-1, iar FCU Craiova a trecut, cu acelaşi scor de Dinamo Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici