Supertransfer. Dorit de Gigi Becali, un român va juca în Belgia

  • Andrei Chindriş a semnat cu formaţia belgiană Mouscron
  • FC Botoşani va primi 700.000 de euro pentru fundaşul român
  • Majoritatea românilor care au jucat în Belgia în ultimul timp au dezamăgit
569 afișări
Imaginea articolului Supertransfer. Dorit de Gigi Becali, un român va juca în Belgia

Supertransfer. Dorit de Gigi Becali, un român va juca în Belgia

Andrei Chindriş, fundaşul central de la FC Botoşani e la un pas de un transfer în Belgia la Mouscron. Formaţia patronată de Valeriu Iftime(foto)va primi 700.000 de euro în schimbul jucătorului de 21 de ani care a jucat 44 de meciuri în Liga 1 şi a marcat un gol.

Chindriş avea oferte şi din partea lui FCSB, dar şi din Spania, de la Valencia. Internaţionalul român de tineret va fi coleg la Mouscron cu Harlem Gnohere, fostul atacant de la Dinamo şi FCSB.

Campionatul Belgiei a fost unul blestemat pentru jucătorii români în ultimii ani. Printre fotbaliştii români care nu au dat randament în Jupiler League se numără Alex Chipciu, Nicolae Stanciu (ambii Anderlecht), Dorin Rotariu (Standard Liege şi Mouscron), George Ţucudean (Standard Liege) şi Ianis Hagi (Genk).

Singurul român care nu a dezamăgit în Belgia recent este Răzvan Marin. Mijlocaşul lui Ajax a câştigat cu Standard Liege cupa Belgiei în 2018.

Tot la Mouscron, pe lângă Rotariu, au mai jucat Cristi Manea şi Alin Stoica, iar Mircea Rednic a fost antrenor în perioada 2016-2018.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici