Suporter al echipei Flamengo, arestat pentru că ar fi ucis un fan al formaţiei Botafogo

Liderul unui grup de suporteri ai echipei Flamengo a fost arestat, luni seară, el fiind suspectat că ar fi ucis în 2012 un fan al formaţiei rivale Botafogo, a anunţat poliţia braziliană.

39 afișări
Imaginea articolului Suporter al echipei Flamengo, arestat pentru că ar fi ucis un fan al formaţiei Botafogo

Suporter al echipei Flamengo, arestat pentru că ar fi ucis un fan al formaţiei Botafogo (Imagine: Shutterstock)

Anderson Clemente da Silva, alias "Macula", în vârstă de 35 de ani, lider al grupului "Raça Rubro-Negra", era căutat de poliţie din 2013 şi pe numele său fusese emis un mandat de arestare.

Bărbatul a fost arestat în Belford Roxo, a precizat comisarul Otavio Franco.

Macula este suspectat că l-a împuşcat mortal pe Luciano Martins la 5 februarie 2012, la Jacarepagua. Tot atunci au fost răniţi alţi trei fani, care l-au recunoscut pe Macula ca fiind cel care a tras cu arma.

În Brazilia, ţară care a organizat Cupa Mondială în acest an, sunt semnalate în mod regulat violenţe între suporteri . 30 de persoane au fost ucise în 2013 în violenţele legate de fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici