Suporter al echipei Rapid: Dacă noi suntem peste 2.000, ce facem? Cine ne dă banii înapoi? Arafat?

  • Mai mulţi suporteri prezenţi duminică pe Stadionul Regie, la partida dintre Rapid şi CSM Reşiţa, s-au declarat nemulţumiţi de restricţiile anunţate de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.
  • Rapid a pierdut partida cu CSM Reşiţa din runda 24 a Ligii 2, scor 0-1.
2929 afișări

"Dacă noi suntem peste 2.000, ce facem? Nu mai intrăm? Cine ne dă banii înapoi? Ni-i dă domnul Arafat?", a spus un suporter al Rapidului.

"Îmi pare rău, nu am ştiut. Noi avem meci astăzi. Suntem la grupa de copii şi nu ne-a spus nimeni. Faptul că se dispută tot aici, am profitat de ocazie, vreo 10 minute, să -i vedem şi noi pe cei mari, ca să vadă şi copiii frumuseţea fotbalului la maturi. Noi nu stăm în aglomeraţie, suntem liberi ", a declarat un alt suporter.

Partida dintre Rapid şi CSM Reşiţa se joacă, la această oră, pe Stadionul Regie, cu aproximativ 4.000 de fani în tribune. Ionuţ Voicu, căpitanul Rapidului, a declarat pentru MEDIAFAX că suporterii erau acolo înainte de ultima decizie a Ministerului de Interne.

"N-aveau cum să-i scoată din tribune", a spus Voicu, pentru MEDIAFAX.

Anunţul făcut duminică de secretarul de stat în MAI Raed Arafat, prin care sunt interzise evenimentele cu un număr mai mare de 1.000 de persoane, a venit cu aproximativ o oră înainte de startul meciului, astfel că suporterii care au intrat pe stadion nu au mai putut fi evacuaţi.

Ionuţ Voicu, căpitanul echipei Rapid, a declarat, pentru MEDIAFAX, că la meci asistă aproximativ 4.000 de fani, care erau deja pe stadion în momentul anunţului făcut de Raed Arafat.

"Eu sunt la meci. Anunţul a fost făcut prea târziu şi oamenii îşi cumpăraseră deja bilete. Mi s-a părut foarte normal să lase oamenii să vadă meciul. Cred că sunt 3.500 - 4.000 de fani pe stadion, se joacă cu spectatori. Am văzut că s-a oprit vânzarea biletelor după anunţul făcut, s-au scos de la vânzare. Oamenii erau pe stadion de dinainte să apară ştirea, de dinainte să vorbească domnul Arafat, deci n-aveau cum să-i scoată din tribune. O să fie păcat. Lumea mergea în weekend la stadion, dar trebuie să ne conformăm deciziilor. E o decizie bună. Sper să nu păţim ceea ce au păţit şi cei din Italia, să contracarăm acest virus", a afirmat Ionuţ Voicu, căpitan la Rapid, pentru MEDIAFAX.

Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal au anunţat că au sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competiţiile organizate, în urma celei mai recente decizii a Ministerului de Interne.

Raed Arafat a anunţat că evenimentele care presupun participarea unui număr mai mare de 1.000 de persoane vor fi interzise din cauza epidemiei de coronavirus. Pentru activităţile cu un număr mai mic de 1.000 de persoane, măsura va fi adoptată la nivel local.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici