Suporter bistriţean cu dosar penal pentru încălcarea interdicţiei de a intra pe stadion

Un adolescent de 17 ani, suporter al Gloriei Bistriţa, s-a ales cu dosar penal fiindcă s-a aflat în tribune la meciul de sâmbătă al echipei bistriţene, disputat cu FC Timişoara, deşi avea interdicţie să intre pe stadion.

159 afișări
Imaginea articolului Suporter bistriţean cu dosar penal pentru încălcarea interdicţiei de a intra pe stadion

Suporter bistriţean cu dosar penal pentru încălcarea interdicţiei de a intra pe stadion (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud, lt. Georgeta Căşvan, a informat, luni, printr-un comunicat că jandarmii l-au văzut, sâmbătă, la meciul Gloria Bistriţa - FC Timişoara (scor 0-1, etapa a XXVII-a a Ligii I) pe R.T. din Bistriţa, în timp ce se se afla în peluza stadionului alături de suporterii echipei bistriţene, deşi are interdicţie să intre pe stadion până în septembrie 2009.

Tânărul le-a spus jandarmilor că interdicţia era valabilă doar 6 luni, dar, de fapt, măsura a fost luată în toamna anului trecut şi va expira abia în septembrie 2009.

Potrivit sursei citate, în prezenţa mamei sale, Mariana R. din Bistriţa, adolescentului i s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 4 din 2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi jocurilor sportive. Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici