Suporter rapidist, predat jandarmilor chiar de către propria galerie

Unul dintre suporterii giuleşteni prezenţi, miercuri, la Constanţa, la partida Rapid-Unirea Urziceni, din sferturile de finală ale Cupei României, a fost predat jandarmilor chiar de către membrii galeriei, după ce a aruncat cu petarde spre ceilalţi spectatori.

17 afișări
Imaginea articolului Suporter rapidist, predat jandarmilor chiar de către propria galerie

Suporter rapidist, predat jandarmilor chiar de către propria galerie

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice al Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis" Constanţa, locotenent colonelul Sorin Mustăţea, Marian D., în vârstă de 20 de ani, din Bucureşti, aflat în galeria echipei Rapid, a aruncat petarde în direcţia celorlalţi spectatori, fiind evacuat din arenă şi predat jandarmilor chiar de către suporterii rapidişti.

Tânărul a fost amendat cu 500 de lei şi i-a fost aplicată şi sancţiunea complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal, pentru o perioadă de un an.

La meciul disputat pe stadionul "Farul" din Constanţa, jandarmii din cadrul Grupării Mobile "Tomis" au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale, din care patru amenzi, în valoare totală de 1.000 de lei, şi un avertisment scris.

Partida Unirea Urziceni - Rapid, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, s-a încheiat cu scorul de 1-0, formaţia ialomiţeană calificându-se în semifinalele competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici