Suporterii care au comis acte huliganice nu vor putea cumpăra bilete la Euro2008

Suporterii români care au comis acte huliganice pe stadioane nu vor putea cumpăra bilete la meciurile echipei naţionale de la turneul final al Campionatului European din 2008, a anunţat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul general al FRF, Ioan-Angelo Lupescu.

2 afișări
Imaginea articolului Suporterii care au comis acte huliganice nu vor putea cumpăra bilete la Euro2008

Suporterii care au comis acte huliganice nu vor putea cumpăra bilete la Euro2008

"Noi răspundem în faţa UEFA pentru suporterii români care vor fi la Euro 2008. De aceea, vor fi măsuri foarte stricte pentru suporteri. Se va cere ca fiecare să fie prezent cu datele din buletin, cu poză, cu adresa de domiciuliu şi aşa mai departe. Dar UEFA îmi dă şi dreptul să folosesc baza de date a Poliţiei şi Jandarmeriei. Iar atunci când vom considera că cineva nu merită să cumpere un bilet, îl vom refuza. Pentru că noi avem nevoie de suporteri adevăraţi, nu de huligani", a spus Lupescu.

Directorul general al FRF a mai declarat că România şi jucătorii echipei naţionale au numai de câştigat din faptul că la Euro 2008 vor juca în grupă alături de Franţa, Olanda şi Italia. "Avem cea mai atractivă grupă. Mă bucur şi, sincer, îmi pare rău că nu mai sunt jucător, pentru că nu întâlneşti mereu echipe de talia celor din grupa noastră. Eu cred că şi jucătorii s-au bucurat de grupa noastră. Pentru că întâlnind echipe mai mari le creşte cota mai mult. La europene, cel mai mult se va vorbi de grupa noastră, România va fi în centrul atenţiei, jucătorii la fel. Deci vom avea numai de câştigat. Sincer, eu nici nu mă gândeam ca în doi ani să ajungem la un turneu final, în elita fotbalului european", a adăugat oficialul FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici