Suporterii dinamovişti au cerut demisia lui Zenga

Suporterii echipei Dinamo au cerut demisia antrenorului Walter Zenga în timpul derbiului cu Rapid, la scorul de 2-0 pentru "alb-vişinii" şi l-au huiduit pe preşedintele executiv Cristian Borcea.

5 afișări
Imaginea articolului Suporterii dinamovişti au cerut demisia lui Zenga

Suporterii dinamovişti au cerut demisia lui Zenga

Antrenorul echipei Dinamo, Walter Zenga, a fost apostrofat şi înjurat de suporterii dinamovişti de la tribuna a doua şi la pauză, când Rapid conducea cu scorul de 1-0, tehnicianul italian răspunzând cu aceeaşi monedă.

În minutul 60, când Rapid conducea deja cu scorul de 2-0, fanii dinamovişti au strigat "Ruşine, ruşine să vă fie", "Demisia" şi "Plecaţi cu toţi, mai bine plecaţi cu toţii", dar şi "Cristi Borcea eşti o mizerie".

În minutul 75, suporterii din facţiunea Peluza Cătălin Hâldan a galeriei dinamoviste au scandat din nou "Ruşine să vă fie" şi apoi au început să părăsească tribuna, fiind ironizaţi de galeria rapidistă, care le-a strigat "Plecaţi acasă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici