Suporterii lui Marseille au sărbătorit pe străzi înfrângerea rivalei PSG în finala Champions League

  • Bayern a câştigat Champions League pentru a 6-a oară, 1-0 în finala cu PSG.
  • Suporterii lui Olympique Marseille au ieşit pe străzi să sărbătorească.
  • Marseille rămâne singura echipa franceză care a câştigat trofeul.
411 afișări
Imaginea articolului Suporterii lui Marseille au sărbătorit pe străzi înfrângerea rivalei PSG în finala Champions League

Foto: Twitter

Nu la Munchen s-a petrecut cel mai mult după finala Champions League, ci la Marsilia. Fanii lui Olympique Marseille au văzut meciul la terase şi s-au bucurat enorm de victoria lui Bayern cu 1-0, venită după reuşita lui Coman.

"Ce nebunie a fost la gol! Nu ne aşteptam să fie susţinută Bayern astfel, a fost ca şi cum era clubul lor. Când ne-au auzit vorbind în germană, ne-au oferit băutură" au povestit Ursula şi Wim, doi turişti germani aflaţi în oraş în vacanţă.

 

Olympique de Marseille a devenit în 1993 primul club francez care a câştigat Champions League. După înfrângerea lui PSG de duminică seară, O.M. rămâne astfel şi singurul. Şi starul lui Marseille, Dimitri Payet, şi-a ironizat rivala pe reţelele de socializare.

Une histoire ⭐️

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici