Suporterii rapidişti anunţă că îl vor înjura pe Rednic la fiecare meci

Liderul galeriei Rapid, Petre Ştefan, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că în cazul în care Mircea Rednic va deveni oficial antrenorul formaţiei giuleştene, suporterii "alb-vişinii" îl vor contesta şi înjura pe tehnician la fiecare meci.

1 afișare
Imaginea articolului Suporterii rapidişti anunţă că îl vor înjura pe Rednic la fiecare meci

Suporterii rapidişti anunţă că îl vor înjura pe Rednic la fiecare meci

"Mircea Rednic să se aştepte la proteste din partea noastră. Nu suntem de acord cu instalarea lui în funcţia de antrenor. Nu putem să uităm niciodată ce a spus despre suporterii rapidişti şi despre Rapid. Este un om fără caracter, fără coloană vertebrală. Indiferent că ia 200 de campionate cu Rapid, el va fi întotdeauna înjurat pe Giuleşti. Mircea Rednic o să fie contestat nu la primul meci, ci la fiecare meci, atât acasă cât şi în deplasare", a spus Petre Ştefan.

Liderul suporterilor giuleşteni a afirmat că nu va participa la o eventuală întâlnire cu fostul antrenor dinamovist. "Nu m-a sunat nici pe mine, nici pe Gigi Corsicanu şi chiar dacă ne-ar suna, nimeni din galerie nu o să stea la aceeaşi masă cu Rednic. Ce să ne spună? Cum ne-a vândut de două ori? El nu a făcut decât să trădeze echipele pe la care a fost. A luat bani de la Gigi Becali şi ne-a trădat în meciul FC Vaslui - Steaua, din ultima etapă a sezonului 2005/2006. Dacă a făcut-o de atâtea ori, o să ne vândă şi pe noi", a completat Ştefan.

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a anunţat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că s-a ajuns la un acord cu antrenorul Mircea Rednic pentru un contract valabil patru ani. "Nu s-a semnat contractul, dar s-a ajuns la un acord cu Mircea Rednic. El va fi noul antrenor al Rapidului în următorii patru ani", a spus Zotta.

În aceeaşi conferinţă de presă, jucătorii Vasile Maftei, Dănuţ Coman, Ionuţ Mazilu şi Marius Măldărăşanu, au negat informaţiile apărute într-un cotidian de sport, conform cărora i-ar fi solicitat acţionarului majoritar George Copos să îl demită pe antrenorul Cristiano Bergodi.

"Este penibil să se scrie de un complot al jucătorilor. Noi suntem un grup unit, am făcut eforturi mari să îi ţinem la echipă şi pe Mircea Rednic, şi pe Răzvan Lucescu, iar zilele trecute la fel am făcut şi cu Bergodi. Noi l-am convins în prima fază să renunţe la demisie, iar apoi imediat mergeam la domnul Copos să îi cerem să-l de afară? E o minciună foarte mare", a spus Marius Măldărăşanu.

Mijlocaşul rapidist a menţionat că schimbarea antrenorului la mijlocul turului de campionat afectează echipa. "E normal să ne afecteze schimbarea antrenorului tocmai acum la mijlocul turului. Noi am jucat trei luni într-un anumit sistem, ne obişnuisem aşa. Acum vine alt antrenor, cu altă gândire tactică şi va fi un pic mai greu. Singurul avantaj este că avem două săptămâni să punem lucrurile la punct pâna la reluarea campionatului", a completat Măldărăşanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici