Suporterii rapidişti vor să organizeze un mitig

Suporterii rapidişti intenţionează să organizeze, la 24 ianuarie, un miting de protest la Stadionul Giuleşti pentru a trage un semnal de alarmă referitor la instabilitatea de la nivelul conducerii clubului, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, şeful galeriei giuleştene, Vali Bulgaru.

24 afișări
Imaginea articolului Suporterii rapidişti vor să organizeze un mitig

Suporterii rapidişti vor să organizeze un mitig (Imagine: Mediafax Foto)

Decizia organizării unui miting, care ar putea fi urmat de un marş de protest pe câteva artere din Bucureşti, a fost luată, joi seară, în cadrul unei şedinţe desfăşurate la Sala Rapid, la care au luat parte aproximativ 500 de suporteri.

"Am discutat şi am ajuns la concluzia că nu se mai poate aşa. Copos spune că nu mai vrea să se implice, Taher nici el nu mai bagă bani, dar zice că ar fi dispus să cumpere clubul. Nu mai înţelegem ce se întâmplă. Trebuie să se hotărască odată pentru totdeauna ce fac cu Rapidul. Aşa că am stabilit să facem un miting la stadion şi poate chiar un marş prin oraş, ca să tragem un semnal de alarmă. Acum o să facem cerere la Primăria Sectorului 6 pentru miting, şi poate la Primăria Capitalei dacă vom face un marş", a spus Vali Bulgaru.

Şeful galeriei susţine că suporterii nu au nimic cu acţionarul majoritar sau cu fostul investitor, dar a precizat că dacă nu mai vor clubul ar fi mai bine să plece.

"Noi nu avem nimic nici cu George Copos şi nici cu Taher, dar să se hotărască odată. Să bage bani şi să fie linişte la echipă. Dacă nu vor să mai investească să vândă şi să plece, să ne lase în pace. Pe noi nu ne interesează că are Copos 50 la sută şi Taher 50 sau Taher 100 la sută. Vrem să bage bani şi echipa să meargă. Trebuie să luăm noi atitudine, pentru că altfel nimeni nu se implică", a precizat şeful galeriei.

Bulgaru a adăugat că până săptămâna viitoare galeria va afişa bannere la Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, precum şi pe Podul Grant.

"O să facem bannere pe care o să le afişăm la stadion şi pe Podul Grant. Nu o să fie injurii la adresa conducerii, ci mesaje bine gândite prin care să tragem un semnal de alarmă şi să spunem că aşa nu se mai poate", a menţionat Bulgaru.

La sfârşitul lunii martie, Copos a încheiat cu Taher un contract de cedare a 80 la sută din acţiunile SC FC Rapid SA în schimbul a aproximativ 13 milioane de euro. Conform contractului, Taher se obliga să finanţeze gruparea giuleşteană, lucru realizat prin împrumuturi de aproximativ opt milioane de euro, bani cheltuiţi în principal pentru transferuri de jucători.

În luna octombrie, Fathi Taher a sistat în totalitate finanţarea FC Rapid, care a intrat astfel într-o acută criză financiară. Doi dintre cei patru componenţi ai Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Alexandru Bunea, şi Constantin Zotta, au demisionat din cauza problemelor financiare cu care se confruntă gruparea giuleşteană. Totodată, Zotta a demisionat şi din funcţia de director general al clubului.

De asemenea, a fost înlocuit, în această săptămână, după lungi negocieri, antrenorul principal portughez Jose Peseiro cu echipa tehnică formată din Nicolae Manea şi Marian Rada.

Citeşte şi:

Taher: Cumpăr clubul dacă George Copos face curat în curtea Rapidului

Copos: Vreau să duc la bun sfârşit contractul cu Taher

Demisii în lanţ la Rapid

Peseiro: Mi s-a terminat contractul pentru că nu am fost plătit

Manea - director tehnic, Rada - antrenor principal la Rapid

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici