Suporterii stelişti au chemat în judecată FC Steaua şi pe Gigi Becali

O sută de fani au depus la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, prin intermediul Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti, o cerere de chemare în judecată a FC Steaua Bucureşti SA şi a finanţatorului Gigi Becali, se arată într-un comunicat al AISS.

24 afișări
Imaginea articolului Suporterii stelişti au chemat în judecată FC Steaua şi pe Gigi Becali

Suporterii stelişti au chemat în judecată FC Steaua şi pe Gigi Becali

Fanii solicită instanţei de judecată să dispună prin hotărâre permiterea accesului celor o sută de suporteri pe Stadionul Steaua în conformitate cu abonamentele achiziţionate la începutul sezonului competiţional 2009/2010 şi ştergerea numelor acestora din orice fel de bază de date internă a clubului pârât.

Ei solicită din partea clubului şi a finanţatorului Gigi Becali plata unor daune morale în cuantum de 1 Euro către fiecare dintre reclamanţi, reprezentând contravaloarea prejudiciului moral suferit ca urmare a interzicerii accesului pe stadionul din Bulevardul Ghencea. De asemenea, suporterii mai cer instanţei să oblige clubul şi finanţatorul la plata cheltuielilor de judecată.

"AISS va oferi asistenţă juridică tuturor celor care doresc să intervină în această acţiune, având aceleaşi pretenţii. Nu trebuie să lăsăm aceste abuzuri fără repercusiuni", se menţionează în comunicatul Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici