Surpriză de proporţii la Cincinnati: Campionul olimpic Andy Murray a fost eliminat în optimi

Tenismenul britanic Andy Murray, locul 4 ATP şi campion olimpic la Londra, a fost eliminat, joi, în optimile de finală ale turneului Masters 1.000 de la Cincinnati, cu premii în valoare totală de 2,825 milioane de dolari.

228 afișări
Imaginea articolului Surpriză de proporţii la Cincinnati: Campionul olimpic Andy Murray a fost eliminat în optimi

Surpriză de proporţii la Cincinnati: Campionul olimpic Andy Murray a fost eliminat în optimi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Murray, deţinătorul trofeului în competiţia americană, a fost învins, cu 6-4, 6-4, de francezul Jeremy Chardy, locul 38 ATP.

În schimb, principalii favoriţi, elveţianul Roger Federer şi sârbul Novak Djokovici, au trecut fără probleme în sferturile de finală. Liderul ATP l-a învins, cu scorul de 6-2, 6-4, pe australianul Bernard Tomic, locul 49 ATP, în timp ce Djokovici a beneficiat de abandonul rusului Nikolai Davidenko, locul 50 ATP, survenit după primul set, câştigat de numărul 2 mondial, cu scorul de 6-0.

În sferturi, Federer va juca împotriva americanului Mardy Fish, locul 20 ATP, iar Djokovici îl va întâlni pe jucătorul croat Marin Cilici, locul 15 ATP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici