Surpriză în semifinalele Diviziei A la baschet masculin, campioana CSU Ploieşti învinsă acasă

Campioana la baschet masculin CSU Ploieşti a fost învinsă miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 78-76 (40-37), de formaţia CSU Sibiu, în primul meci din cele cinci programate contând pentru semifinala Diviziei A.

2 afișări

Mult mai odihniţi decât adversarii, după ce obţinuseră calificarea în semifinale din două meciuri faţă de trei ale sibienilor, campionii nu au făcut faţă decât sporadic confruntării din primul meci. CSU Sibiu a condus majoritatea timpului de joc, obţinând o victorie de moral, pe deplin meritată, pe terenul campioanei, care a fost prea sigură pe succes pe tot parcursul partidei. CSU Ploieşti a avut probleme în faţa propriilor fani, care s-au arătat nemulţumiţi la finalul partidei. Principalii marcatori ai partidei au fost Cepulis 22, Burlacu şi Hargrove, câte 19 puncte, pentru CSU Ploieşti, respectiv Scott 23 şi Brown 23 puncte, pentru CSU Sibiu.

La Timişoara, în cealaltă semifinală, Elba s-a impus în faţa CS Otopeni, cu scorul de 81-73 (36-26). Principalii marcatori ai partidei au fost Dzambici 20 puncte şi Pesici 16, pentru gazde, respectiv Căpuşan 26 şi Seals 22 puncte, pentru formaţia vizitatoare.

Pentru echipele eliminate în sferturi, adică U-Mobitelco Cluj, CSU Braşov, Energia Rovinari şi BCMUS Piteşti, sezonul s-a încheiat, urmând să ia startul doar în noua stagiune, în luna octombrie, după ce FR Baschet a decis că nu se va mai juca pentru clasarea pentru locurile 5-8.

În semifinale se joacă în sistemul “cel mai bun din cinci meciuri”, următoarele patru partide fiind programate la datele 3, 7, 10 şi 13 mai.

Echipele câştigătoare vor disputa finala campionatului, în cinci meciuri, la datele 17, 20, 23, 26 şi 30 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici