Swiatek trece uşor de Azarenka şi se califică a treia oară consecutiv în semifinalele de la Doha

  • Iga Swiatek, jucătoarea numărul unu în tenisul mondial feminin, încearcă să câştige trei titluri consecutive la Qatar Open.
  • Lidera mondială a câştigat joi sfertul de finală în compania Victoriei Azarenka.
  • Swiatek, principala favorită, a ajuns la 11 victorii consecutive la turneul de la Doha.
89 afișări
Imaginea articolului Swiatek trece uşor de Azarenka şi se califică a treia oară consecutiv în semifinalele de la Doha

Swiatek trece uşor de Azarenka şi se califică a treia oară consecutiv în semifinalele de la Doha

Într-o confruntare între două duble campioane de la Doha, Swiatek, deţinătoarea în exerciţiu a titlului, a învins-o cu 6-4, 6-0 pe Victoria Azarenka, fostul număr 1 mondial, în cadrul turneului Masters WTA 1000.

Swiatek a avut nevoie de o oră şi 14 minute pentru a o elimina pe Azarenka şi a ajunge din nou în semifinalele din Qatar. Swiatek conduce acum cu 3-1 în întâlnirile directe împotriva Azarenkăi, cu victorii în ultimele trei întâlniri.

Swiatek continuă astfel seria de victorii, principala favorită ajungând la 11 victorii consecutive la Qatar Open. În total, recordul de victorii şi înfrângeri din carieră la acest eveniment este de 12-1, singura ei înfrângere fiind suferită în turul al doilea din 2020, în faţa Svetlanei Kuznetsova.

Vedeta poloneză candidează pentru a deveni prima jucătoare care câştigă de trei ori consecutiv un eveniment din circuitul WTA, de când Serena Williams s-a impus la Miami Open în 2013, 2014 şi 2015.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici