SYDNEY 2016. Simona Halep - Caroline Garcia, marţi, nu înainte de ora 09.00

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, va debuta în acest sezon, marţi, nu înainte de ora 09.00, întâlnind-o pe sportiva franceză Caroline Garcia, locul 34 WTA, în turul al doilea al turneului de la Sydney.

1144 afișări
Imaginea articolului SYDNEY 2016. Simona Halep - Caroline Garcia, marţi, nu înainte de ora 09.00

SIDNEY 2016. Simona Halep - Caroline Garcia, marţi, nu înainte de ora 09.00

Halep ar fi trebuit să participe la primul ei turneu din 2015 săptămâna trecută, la Brisbane International, dar românca a declarat forfait din cauza unei accidentări.

La Sydney, jucătoarea din Constanţa a fost acceptată direct în turul al doilea, datorită statului de principală favorită a competiţiei.

Garcia s-a calificat în turul al doilea după ce s-a impus, dumninică, în faţa compatrioatei ei Kristina Mladenovic, locul 30 WTA, cu scorul de 7-6 (4), 6-4, după o oră şi 36 de minute.

Halep şi Garcia se vor întâlni în premieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici