Szekely: Cred că va fi o atmosferă ostilă la Napoli şi pentru că suntem români

Mijlocaşul echipei Steaua Janos Szekely a declarat, vineri, că se aşteaptă la o atmosferă ostilă la partida din Liga Europa, cu Napoli, cauzată şi de faptul că o formaţie italiană întâlneşte o grupare din România.

16 afișări
Imaginea articolului Szekely: Cred că va fi o atmosferă ostilă la Napoli şi pentru că suntem români

Szekely: Cred că va fi o atmosferă ostilă la Napoli şi pentru că suntem români (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Cu siguranţă va fi un meci foarte greu, o atmosferă ostilă, dar pentru meciurile astea ne-am făcut fotbalişti, să ajungem să le jucăm. Mergem să facem un rezultat mare. Cred că şi datorită faptului că suntem români va fi o atmosferă ostilă, dar asta trebuie să ne motiveze şi mai mult să facem un meci mare", a spus Szekely.

Portarul echipei Steaua, Ciprian Tătăruşanu, consideră meciul cu Napoli cel mai important al sezonului.

"Este cel mai important meci al sezonului pentru noi. Sperăm să ne calificăm. Vom fi aşteptaţi aşa cum trebuie, adică cu fluierături şi înjurături din partea suporterilor lor. Nu o să ne aplaude, dar suntem obişnuiţi pe alte stadioane să avem o astfel de atmosferă. Cu siguranţă, o calificare ar şterge multe din meciurile slabe din acest campionat", a spus Tătăruşanu.

Fotbaliştii echipei Steaua, Florin Gardoş, Ciprian Tătăruşanu şi Janos Szekely au prezentat, vineri, piese de îmbrăcăminte din colecţia "FCSB Smart Casual" Steaua/Bigotti primăvară-vară 2011, într-un eveniment care a marcat şi cinci ani de colaborare între gruparea "roş-albastră" şi firma Bigotti.

Formaţia Steaua întâlneşte, la 15 decembrie, în deplasare, echipa Napoli, în ultimul meci al Grupei K din Liga Europa, transmis în direct de Pro TV. Steaua are nevoie de cel puţin un egal în partida cu Napoli pentru a reuşi calificarea în 16-imile Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici