Tadici: M-aş mulţumi şi cu un egal

Antrenorul echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, Gheorghe Tadici, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că s-ar mulţumi şi cu un rezultat egal în confruntarea de debut în grupa D a Ligii Campionilor, cu Viborg (Danemarca), formaţie pe care o consideră favorită la câştigarea competiţiei.

3 afișări
Imaginea articolului Tadici: M-aş mulţumi şi cu un egal

Tadici: M-aş mulţumi şi cu un egal

«Viborg este marea favorită la câştigarea Ligii Campionilor. Au nu doar un buget de peste 3 milioane de euro, ci şi jucătoarele-vârfuri din patru echipe naţionale. Ne dorim enorm victoria în meciul de duminică, dar sincer să fiu, orice punct e important în această grupă, şi m-aş mulţumi şi cu un egal. O victorie a noastră la un gol ar fi ceva fantastic, iar una de la trei goluri în sus, ceva excepţional », a declarat antrenorul Tadici.

Tehnicianul formaţiei Oltchim, dar şi al echipei naţionale, este îngrijorat pentru că mai multe jucătoare ale sale sunt indisponibile. «Avem cinci jucătoare cu probleme de sănătate şi voi avea probleme în a găsi şapte handbaliste valide să intre pe teren. Sunt plătite 14-15 jucătoare, dar din păcate, din cauza accientărilor, joacă doar jumătate», a afirmat Gheorghe Tadici.

Antrenorul clubului vâlcean speră ca şi atmosfera publicului să fie una de zile mari. « Pentru noi, acest meci va fi un eveniment. Sper să contribuim cu toţii la a fi un eveniment unic », a încheiat tehnicianul.

De cealaltă parte, antrenorul danezelor de la Viborg, Tomas Ryde, a declarat, sâmbătă, pentru site-ul echipei sale: „Oltchim este o echipă fantastică, ce se identifică cu echipa naţională a României, ambele conduse de acelaşi antrenor. Jucătoarele trebuie să se aştepte la un meci foarte greu, dar şi la un public fanatic. Asta nu ne sperie. Vom încerca să ne facem jocul obişnuit”.

Partida dintre Oltchim şi Viborg HK va avea loc duminică, de la ora 16.50, fiind prima din cadrul grupei D a Ligii Campionilor pentru cele două formaţii.

În altă ordine de idei, presa nordică a anunţat, tot sâmbătă, că interul titular Katja Nyberg, de la Ikast Bording, va fi indisponibilă până la finalul sezonului, urmând a rata Campionatul Mondial din Franţa, la care naţionala ţării sale, Norvegia, este cotată cu a doua şansă la câştigarea medaliilor de aur. Până atunci însă, Ikast se va deplasa în România, fără Nyberg, pentru prima manşă cu HCM Baia Mare, programată la 3 noiembrie (ora 17.00), contând pentru turul trei al Cupei EHF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici