Tadici: România va termina între primele opt la acest Campionat Mondial

Antrenorul echipei HC Zalău, Gheorghe Tadici, a declarat că în opinia sa reprezentativa masculină a României va termina Campionatul Mondial din Croaţia între primele opt formaţii din lume.

14 afișări
Imaginea articolului Tadici: România va termina între primele opt la acest Campionat Mondial

Tadici: România va termina între primele opt la acest Campionat Mondial

Naţionala României a fost învinsă, sâmbătă, la Osijek, de campioana olimpică Franţa, cu scorul de 31-21 (12-9), în meciul de debut din grupa A preliminară a CM.

"Scorul final nu cred că a fost extraordinar de mare. Rudi Stănescu ne-a ţinut în joc, altfel diferenţa ar fi fost mult mai mare. Şi Toma, un alt jucător al Constanţei, a făcut un meci foarte bun. Ne-ar fi trebuit şapte jucători precum Stănescu şi Toma şi cred că în acele condiţii scorul ar fi fost mult mai strâns. Cred că ar fi meritat o convocare şi Mureşan şi Chepreghi, dar s-a dorit convocarea jucătorilor cu cea mai mare experienţă pentru a reuşi un rezultat cât mai bun, mai ales venind după o absenţă de 14 ani la un Campionat Mondial. Părerea mea este că România va termina între primele opt la acest Campionat Mondial, dar ne va fi greu să trecem de grupe, meciurile cu Ungaria, Slovacia sau Argentina fiind destul de grele", a afirmat Tadici.

Echipa lui Tadici, HC Zalău, a fost învinsă, duminică, în deplasare, de CS Tomis, cu scorul de 30-26 (14-10), într-un meci din etapa a XII-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

"Eu am început reconstrucţia la această echipă pentru a şaptea oară. Este cea mai tânără formaţie din Liga Naţională şi avem mult de muncă. Vrem ca în următorii doi ani să intrăm în primele cinci pentru a putea evolua în cupele europene. În ceea ce priveşte meciul, Tomis a câştigat pe merit, a arătat că are o bună pregătire. Oricum cred că la Tomis şi investiţiile sunt de 3-4 ori mai mari decât la noi. A fost un meci frumos", a spus Gheorghe Tadici.

Citeşte şi:

România a debutat cu înfrângere la CM din Croaţia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici