Taher: Noi nu am fi de acord cu demiterea lui Mircea Sandu

Acţionarul FC Rapid, Fathi Taher, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea giuleşteană nu ar fi de acord cu demiterea preşedintelui Mircea Sandu, în situaţia în care acest lucru s-ar supune la vot în cadrul unei Adunării Generale extrordinare a FRF.

19 afișări
Imaginea articolului Taher: Noi nu am fi de acord cu demiterea lui Mircea Sandu

Taher: Noi nu am fi de acord cu demiterea lui Mircea Sandu (Imagine: Mediafax Foto)

"N-am vorbit cu toată conducerea Rapidului, dar din discuţiile noastre de până acum noi nu agreăm schimbarea conducerii Federaţiei Române de Fotbal. Trebuie să fie fapte, nu vorbe. Nu se poate să ne luăm aşa, după zvonuri. Nu este nimic concret, nu poţi să faci din acuzaţie vinovăţie. Noi n-am fi de acord cu demiterea lui Mircea Sandu", a explicat Taher.

Omul de afaceri iordanian a precizat că decizia defavorabilă pentru Rapid în "cazul bricheta" nu poate determina gruparea giuleşteană să ceară demiterea şefului FRF. "Nu are nicio legătură ce s-a întâmplat în «cazul bricheta», faptul că am fost dezavantajaţi atunci, cu acuzaţiile de acum la adresa conducerii federaţiei. Nu pot să iau o poziţie pro sau contra cuiva dacă decizia într-un caz este în avantajul sau în dezavantajul meu. Trebuie cântărit dacă e drept sau nu. În cazul bricheta, n-a fost corectă decizia arbitrului, nu pot să spun că federaţia ne-a făcut ceva. Nu are nicio legătură Mircea Sandu cu asta", a adăugat Fathi Taher.

Gigi Becali a declarat, vineri, la întoarcerea din vacanţă, că va încerca să strângă semnăturile necesare pentru a-l demite pe Mircea Sandu, după ce preşedintele CAF, Daniel Florea, a afirmat că şeful FRF a făcut presiuni asupra sa pentru a-l convinge să păstreze sancţiunlie dictate împotriva echipei Steaua de Comisiile de Disciplină şi Apel în cazul valizei cu bani de la Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici