Taher: Nu există justificare când pierzi atâtea meciuri, o să discutăm cu Peseiro

Acţionarul FC Rapid, Fathi Taher, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că nu există justificare pentru înfrângerile suferite în ultima perioadă de formaţia giuleşteană, precizând că antrenorul Jose Peseiro va fi chemat să explice rezultatele în faţa conducerii clubului.

12 afișări
Imaginea articolului Taher: Nu există justificare când pierzi atâtea meciuri, o să discutăm cu Peseiro

Taher: Nu există justificare când pierzi atâtea meciuri, o să discutăm cu Peseiro (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o dezamăgire, trebuie să recunoaştem. Eu acum nu sunt în ţară, dar când mă întorc o să stăm de vorbă cu domnul Peseiro. Şi eu, şi domnul Copos, Bunea, Toma, toţi. Pentru că nu există justificare când pierzi atâtea meciuri. Nu e chiar normal să pierzi acasă cu Urziceni şi să faci egal cu Braşovul, când am adus atâţia jucători. O să discutăm şi o să vedem ce ne spune", a spus oficialul rapidist.

Cu toate acestea, Taher susţine că postul lui Jose Peseiro nu este în pericol, şi că tehnicianul portughez nu va fi demis până la finalul sezonului indiferent de rezultatele echipei giuleştene. "Nu se pune în discuţie problema să renunţăm la Peseiro. Asta nu se poate. Îl lăsăm până la finalul sezonului, aşa cum am discutat când am semnat contractul. Indiferent ce se întâmplă nu renunţăm până la final", a menţionat acţionarul FC Rapid.

Fathi Taher a adăugat că nu ştie cine este vinovat de situaţia în care se află echipa, dar a afirmat că este posibil să fie o problemă de motivare a jucătorilor. "Ceva se întâmplă, asta e clar. Dar poate aşa e la naştere, mai greu. Nu o să discutăm noi cu jucătorii, nu avem treabă cu ei, Peseiro e şeful lor şi cu el vorbim. Încep să mă gândesc că poate nu sunt motivaţi. Pentru că, fiecare jucător luat în parte, e foarte bun. Am adus jucători buni, dar împreună nu joacă ce dorim noi. Domnul Copos a discutat deja cu Peseiro. Iar antrenorul i-a zis că e OK, că are încredere în băieţii lui şi că trebuie să facă nu ştiu ce. Să facă, pentru că nu se poate să continuăm aşa, cu rezultatele astea. Aduci 15 jucători şi pierzi meciuri, nu e chiar normal", a precizat Taher.

Rapid a câştigat ultimul meci în urmă cu o lună, pe teren propriu cu Dinamo, scor 2-1. De atunci, formaţia antrenată de Jose Peseiro a înregistrat trei înfrângeri consecutive, 0-1 cu FC Timişoara şi 1-2 cu Unirea Urziceni în Liga I şi 0-1 cu VfL Wolfsburg în prima manşă a turului I al Cupei UEFA. Luni, formaţia giuleşteană a încheiat la egalitate, 0-0, partida disputată în deplasare cu FC Braşov în cadrul etapei a VIII-a, iar acum ocupă poziţia a opta în clasamentul Ligii I cu 13 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici